Client
Institutie Privata
Finalizat
Noiembrie, 2023
Tip proiect
Proiect Cadastru Imobiliar
Locatie
Caras-Severin, Romania

Imagini Aeriene

Cu capacitatea lor de a captura date de la inaltime, dronele sunt capabile să efectueze studii de teren, fotogrammetrie, cartografiere 3D, topografie și multe altele, cu o eficiență crescută.

Beneficiile Cartografierii cu Drone

Utilizarea dronelor pentru studii de teren oferă următoarele avantaje:

  • Viteză – Dronele pot scana hectare de teren într-o fracțiune din timpul necesar pentru efectuarea manuală a studiilor de teren, în special în zone de teren dificil.
  • Costuri reduse – O drona poate captura date rapid și sigur, ceea ce poate duce la reducere de costuri.
  • Calitate îmbunătățită a datelor – Dronele scanează constant și realizeaza mii de măsurători intr-o secunda, rezultând în fișiere de puncte incredibil de detaliate și extrem de precise, cu o precizie de câțiva milimetri, atunci când sunt combinate cu metodele tradiționale de topografie.
  • Tipuri de studii aeriene cu drone
  • Cartografiere de bază / Evaluare preliminară a sitului – Utilizată pentru a determina cea mai potrivită utilizare a terenului în ceea ce privește dezvoltarea și planificarea sau în scopuri de construcție. Se folosește drona pentru a colecta imagini și date topografice ale terenului pentru a oferi o idee despre starea actuală a terenului, înclinație și relieful, pentru a permite unui arhitect sau dezvoltator de terenuri să ia decizii mai bune cu privire la utilizarea acestuia.
  • Masuratori pentru proiecte de infrastructura– Utilizând o dronă și o combinație de software, inclusiv PIX 4D/PIX 4D Survey și AIRworks, suntem capabili să reducem costurile studiilor, în cazul în care proiectul se pretează la imagini cu drona. Drona poate survola terenul și să evidențieze multe dintre caracteristicile parcelei, reducând necesitatea ca echipa să măsoare manual toate îmbunătățirile proprietății și reducând semnificativ numărul de ore de muncă necesare.

Comments are closed.

Masuratori Fotogrametrice cu Drona
Topografie, Cadastru, Fotogrametrie, Asistenta Topografica
Close Search Window