Servicii profesionale de cadastru pentru orice proprietate, teren constuctie sau apartament

Notare Posesie in Cartea Funciara

Documentația de notare posesie se referă la setul acte necesare pentru a solicita inscrierea posesiei în Cartea Funciară, un proces care permite întabularea calitatii de posesor în situațiile în care se exercită folosința asupra unui teren, fără acte de proprietate, insa in anumite conditii reglementate de catre cadrul legal.

Posesia unui teren se referă la starea de fapt prin care o persoană exercită controlul asupra unui teren, indiferent dacă are sau nu un titlu legal care să îi confere dreptul de proprietate. Posesorul poate folosi terenul, beneficia de el și exclude pe alții de la folosirea acestuia.

Posesie, Posesor
0 +
Proiecte
0 +
Asistente Topografice
0 +
Ani de Experienta
0 +
Clienti Multumiti

Documentatia pentru Notare Posesie in Cartea Funciara

Pentru rezolvarea corecta a documentatiei cadastrale de care aveti nevoie, este necesara furnizarea actelor relevante ale proprietatii dumneavoastră. Un specialist din cadrul firmei va poate ghida in acest proces, in vederea solutionarii favorabile a documentatiei dumneavoastra:

  • Adeverință eliberată de primăria în a cărei rază teritorială este situat imobilul pentru care se solicita notarea posesiei in favoarea posesorului .
  • Proces-verbal de vecinătate, cu semnăturile tuturor proprietarilor imobilelor învecinate, care recunisc limitele de proprietete din documentatia cadastrala.
  • Declarația notariala pe propria răspundere a posesorului, din care rezulta ca acesta isi asuma calitatea se posesor asupra terenului pentru care se face documentatia topo-cadastrala .
  • Înscrisul doveditor al posesiei, indiferent de forma în care este întocmit, atunci când acesta există.
  • Certificatul fiscal emis de primăria locală, care este necesar pentru a demonstra că titularul posesiei este la zi cu plata taxelor și impozitelor locale asupra bunului posedat.
  • Extras Carte Funciara, al imobilulului pentru care se solicita notarea posesiei, chiar daca in el apre inscris vechiul proprietar.
  • Actele de identitate și stare civilă, in copie.
  • Documentația cadastrală recepționată de oficiul de cadastru și publicitate imobiliară pentru notare posesie, intocmita la cererea posesorului.
Posesie, Posesor, Docimentatie Cadastrala
Map Design este o companie de topografie și cadastru din Timișoara care garanteaza servicii de înaltă calitate, respectând standardele ANCPI
Topografie Timisoara
ANCPI
Certificati

Finalizarea Notarii Posesiei in Cartea Funciara

Odata ce se avizeaza documentatia cadastrala, continand actele de mai sus, se va inscrie ca posesor beneficiarul documentatiei cadastrale.

După împlinirea unui termen de trei ani de la notarea posesiei, se poate solicita punerea în posesie printr-o cerere depusă la oficiile de cadastru și publicitate imobiliară de la nivel teritorial.

Notarea posesiei se poate face, pentru intrega suprafata inscrisa intr-o Carte Funciara sau doar partial, in functie de actele doveditoare a calitatii de posesor.

Servicii Topo-Cadastrale Exacte

Abordam fiecare proiect cu un nivel de atentie ce depaseste nevoile clientilor nostrii.

Accesibili & Precisi

Suntem atenti la detalii, inclusiv in ceea ce tine de costurile seviciilor noastre

Servicii de topografie si cadastru exacte și rapide, la cea mai înaltă calitate

005 Map Https://Mapdesign.ro/Cadastru/Notare-Posesie/

MASURATORI TOPOGRAFICE

Implica realizarea unui plan pentru proiectare, sau un „plan topo”, este o reprezentare grafică a elementelor care delimitează proprietatea și include detalii precum elevatii, retele edilitare, vecinatati și constructii

008 Location Https://Mapdesign.ro/Cadastru/Notare-Posesie/

SERVICII CADASTRALE

Un plan cadastral este realizar printr-o măsurătoare necesara pentru a stabili limitele de proprietate ale unei parcele folosind acte de proprietate, ceea ce implică găsirea sau stabilirea colțurilor proprietății

002 Mapping 1 Https://Mapdesign.ro/Cadastru/Notare-Posesie/

ASISTENTA TOPOGRAFICA

Aceasta este esențială în orice șantier de construcții. Se referă la suportul specializat oferit de topografi în procesul de planificare, realizare și monitorizare a lucrărilor de executie, garantând precizia și calitatea superioară a execuției constructiilor

010 Measuring Https://Mapdesign.ro/Cadastru/Notare-Posesie/

DOCUMENTATII CADASTRALE AUTORIZATE

Fiind autorizati ANCPI, putem verifica, constata si  determina posibile încălcări ale dreptului de proprietate sau alte aspecte nefavorabile din punct de vedere cadastral si putem aduce solutii

Servicii profesionale Topografie & Cadastru

Map Design oferă masuratori topografice si documentatii cadastrale pentru afaceri, agentii imobiliare, birouri de arhitectura si proiectare pentru dezvoltare teritorială în zona metropolitana Timisoara si in intreaga tara

Notare Posesie
Topografie, Cadastru, Asistenta Topografica
Close Search Window