Servicii de topografie 3D pentru amenajarea terenului in proiecte de infrastructura, rezidentiale sau restaurari

Topografie Generala, Plan Topografic pentru Proiectare

Orice proiect doriti sa realizati, acesta incepe cu un plan topografic continand toate detaliile din zona de interes.

Topografia este  știința de a măsura și reprezenta caracteristicile suprafeței Pământului, inclusiv forma, dimensiunile și poziția relațională a obiectelor și caracteristicilor naturale și artificiale. Este esențială pentru o varietate de domenii, de la construcții la arhitectură și de la planificarea urbană la științele Pământului.

Plan Topografic, Topografie Generala, Ridicare Topografica
Proiecte
0 +
Asistente Topografice
0 +
Ani de Experienta
0 +
Clienti Multumiti
0 +

Serviciul de Topografie Generala, Plan Topografic

Pentru realizarea ridicarilor topografice de care aveți nevoie, este esențial să furnizați informatii despre amplasamentul trenului si scopul final al masuratorilor. Un profesionist din echipa noastră vă va ghida pe parcursul proiectului dumneavoastra, pentru a obtine finalitatea dorita.

  • Scop principal: Reprezentarea grafică a formelor de relief,  a constructiilor, retelelor edilitare, vegetatiei si a altor detalii existente pe teren la o scară detaliată intr-un plan topografic.
  • Aplicații: În proiectare, un plan topografic constituie suportul necesar realizarii proiectarii; in diverse alte domenii, pentru crearea planuri si harti de detaliu, dar si in executie prin asistenta topografica de santier. 
  • Metode și instrumente: Folosește instrumente tradiționale precum nivela, teodolitul și stația totală, dar și tehnologii moderne, precum GPS-ul.
  • Avantaje: Oferă o imagine clară și detaliată a terenului, esențială pentru activități precum planificarea urbană, amenajarea teritoriului și proiectele de construcție.
  • Dezavantaje: Necesită mult timp și resurse pentru a obține detalii precise la o scară larga.
  • Tendințe: În ultimii ani, topografia generală s-a îmbunătățit datorită tehnologiei digitale și a softurilor de specialitate care facilitează colectarea, procesarea și reprezentarea datelor in planuri topografice digitale intr-un timp din ce in ce mai scurt si cu precizii din ce in ce mai ridicate.
Topografie Generala, Plan Topografic, Ridicare Topo, Plan Topo
Map Design se remarcă prin precizie excepțională și experiență vastă, oferind măsurători topografice superioare pentru nevoile dumneavoastra
Topografie
Servicii de Topografie
Profesionale

Plan Topografic Cand? Cum?

Pentru proiectele de topografie generala, la finalizarea etapei de măsurare a detaliilor pe teren, datele sunt procesate și verificate cu ajutorul unor software-uri specializate. Ulterior, se elaborează planul topografic digital, care include pe langa toate detaliile din teren și curbe de nivel.

Predarea planurilor topografice se face în format digital sau analogic, atât către proiectantul de specialitate, cât și către beneficiar. Un plan topografic servește ca bază pentru realizarea proiectului, precum si pentru obținerea avizelor cadastrale sau de alta natura.

Servicii promovate: masuratori pentru As-Built, planuri de situatie pentru proiectare, relevee topografice, s.a.

Servicii Topo-Cadastrale Exacte

Abordam fiecare proiect cu un nivel de atentie ce depaseste nevoile clientilor nostrii.

Accesibili & Precisi

Suntem atenti la detalii, inclusiv in ceea ce tine de costurile seviciilor noastre

Servicii de topografie si cadastru exacte și rapide, la cea mai înaltă calitate

Foroframetrie

MASURATORI TOPOGRAFICE

Implica realizarea unui plan pentru proiectare, sau un „plan topo”, este o reprezentare grafică a elementelor care delimitează proprietatea și include detalii precum elevatii, retele edilitare, vecinatati și constructii

008 Location Https://Mapdesign.ro/Topografie/Topografie-Generala-Plan-Topografic/

SERVICII CADASTRALE

Un plan cadastral este realizar printr-o măsurătoare necesara pentru a stabili limitele de proprietate ale unei parcele folosind acte de proprietate, ceea ce implică găsirea sau stabilirea colțurilor proprietății

002 Mapping 1 Https://Mapdesign.ro/Topografie/Topografie-Generala-Plan-Topografic/

ASISTENTA TOPOGRAFICA

Aceasta este esențială în orice șantier de construcții. Se referă la suportul specializat oferit de topografi în procesul de planificare, realizare și monitorizare a lucrărilor de executie, garantând precizia și calitatea superioară a execuției constructiilor

010 Measuring Https://Mapdesign.ro/Topografie/Topografie-Generala-Plan-Topografic/

DOCUMENTATII CADASTRALE AUTORIZATE

Fiind autorizati ANCPI, putem verifica, constata si  determina posibile încălcări ale dreptului de proprietate sau alte aspecte nefavorabile din punct de vedere cadastral si putem aduce solutii

Servicii profesionale Topografie & Cadastru

Map Design oferă masuratori topografice si documentatii cadastrale pentru afaceri, agentii imobiliare, birouri de arhitectura si proiectare pentru dezvoltare teritorială în zona metropolitana Timisoara si in intreaga tara

Topografie Generala
Topografie, Cadastru, Fotogrametrie, Asistenta Topografica
Close Search Window