Servicii de topografie 3D pentru amenajarea terenului in proiecte de infrastructura, rezidentiale sau restaurari

Topografie digitala, pentru orice proiect

Dezvoltarea infrastructurii, a zonelor comerciale si rezidențiale precum si proiectele de restaurare a patrimoniului cultural sunt piatra de temelie a afacerii noastre, iar rezultatele noastre sun excelente.

Chiar ne place să ne implicăm și să ajutăm la construirea următoarelor clădiri, comunități sau zone de interes.

Cu tehnologie de vârf și echipe specializate, depășim așteptările dumneavoastră in fiecare etapa: de amenajarea  terenului, la trasarea proprietatii, până la trasarea axelor și a elevatiilor pentru construcții.

Topografie, Masuratori Topografice
0 +
Proiecte
0 +
Asistente Topografice
0 +
Ani de Experienta
0 +
Clienti Multumiti

Servicii de topografie

In vederea realizarii oricarui proiect de dezvoltare sau reabilitare a unei zone, constructii sau monument de patrimoniu aveti nevoie de  informatii reale din teren referittoare atat la zona unde urmeaza sa investiti cat si la zonele adiacente, astfel incat ceea ce se proiecteaza sa poata fi conectat la drumuri si retele edilitare. Un consultant Map Design va poate ajuta cu informatii din toate domeniile de aplicare a topografiei, dupa cum urmeaza:

  • Topografie generală: Se ocupă de măsurătorile și reprezentarea detaliată a terenului la o scală mai mare. Este folosită în lucrările de bază, cum ar fi hărțile si planurile topografice.
  • Topografie inginerească: Este utilizată în proiectarea și construcția diverselor structuri, cum ar fi drumuri, poduri, clădiri, baraje etc. Include determinarea pozitiei in plan si pe verticala detaliilor de pe teren, pecum si lucrari de trasare a contructiilor si de monitorizare a acestora in timp.
  • Topografie minera: Se ocupă de măsurătorile în subteran pentru exploatările miniere. Include crearea hărților minelor, măsurarea galeriilor și determinarea poziției zăcămintelor.
  • Topografie cadastrala: Se concentrează asupra măsurării exacte a proprietăților imobiliare cu scopul de a stabili limitele de proprietate și valoarea acestora. Este esențială pentru taxe, vânzări și tranzacții imobiliare.
  • Topografie batimetrica (Batimetrie): Se referă la studiul și cartografierea adancului apelor. Este esențială pentru navigație, proiectarea lucrărilor hidrotehnice și cercetare acvatica.
  • Topografie aeriană (Fotogrametrie): Folosește imagini aeriene sau satelitare pentru a crea hărți și modele ale terenului. Este folosită pe scară largă pentru planificare urbană, monitorizarea mediului și cercetare.
  • Topografie laser scanning (LiDAR): Utilizează scanner laser sau LiDAR pentru a măsura distanțe și pentru a crea modele digitale 3D ale terenului si constructiilor. Este rapidă și poate oferi detalii foarte fine ale suprafețelor.
Topografie, Masuratori 3D
Map Design se remarcă prin precizie excepțională și experiență vastă, oferind măsurători topografice superioare pentru nevoile dumneavoastra
Topografie
Servicii de Topografie
Profesionale

De ce topografie?

De la măsurători topografice ale parcelelor rezidențiale mici până la parcele de teren nemasurate de sute de hectare, echipa noastră are cunoștințele și experiența necesare pentru a vă oferi ceea ce aveti nevoie de la început până la final. În acest scop, avem personal multicalificat, specializat în fiecare etapă a procesului de dezvoltare urbana si nu numai.

Fie că este vorba de măsurători topografice ale limitelor de proprietate, măsurători topografice pentru proiectare, parcelări, trasari pentru construcții sau măsurători topografice as-built, puteți fi sigur că cineva este dedicat satisfacerii nevoilor dumneavoastra în timp util. Metodele noastre de recoltare a datelor din teren și post-procesare sunt actualizate în mod constant pentru a ține pasul cu cele mai recente progrese tehnologice. Drept urmare, livrăm un produs final care depășește așteptările, cu atenție la punctualitate, acuratețe și cost comptetitiv. Facem topografie la nivel superior!

Servicii promovate: ridicari topografice 3D, realizare profile longitudinale si transversale, relevee fatade, calcul volumetric, urmarirea deformatiilor, s.a.

Servicii Topo-Cadastrale Exacte

Abordam fiecare proiect cu un nivel de atentie ce depaseste nevoile clientilor nostrii.

Accesibili & Precisi

Suntem atenti la detalii, inclusiv in ceea ce tine de costurile seviciilor noastre

Servicii de topografie si cadastru exacte și rapide, la cea mai înaltă calitate

005 Map Https://Mapdesign.ro/Topografie/

MASURATORI TOPOGRAFICE

Implica realizarea unui plan pentru proiectare, sau un „plan topo”, este o reprezentare grafică a elementelor care delimitează proprietatea și include detalii precum elevatii, retele edilitare, vecinatati și constructii

008 Location Https://Mapdesign.ro/Topografie/

SERVICII CADASTRALE

Un plan cadastral este realizar printr-o măsurătoare necesara pentru a stabili limitele de proprietate ale unei parcele folosind acte de proprietate, ceea ce implică găsirea sau stabilirea colțurilor proprietății

002 Mapping 1 Https://Mapdesign.ro/Topografie/

ASISTENTA TOPOGRAFICA

Aceasta este esențială în orice șantier de construcții. Se referă la suportul specializat oferit de topografi în procesul de planificare, realizare și monitorizare a lucrărilor de executie, garantând precizia și calitatea superioară a execuției constructiilor

010 Measuring Https://Mapdesign.ro/Topografie/

DOCUMENTATII CADASTRALE AUTORIZATE

Fiind autorizati ANCPI, putem verifica, constata si  determina posibile încălcări ale dreptului de proprietate sau alte aspecte nefavorabile din punct de vedere cadastral si putem aduce solutii

Servicii profesionale Topografie & Cadastru

Map Design oferă masuratori topografice si documentatii cadastrale pentru afaceri, agentii imobiliare, birouri de arhitectura si proiectare pentru dezvoltare teritorială în zona metropolitana Timisoara si in intreaga tara

Topografie, intrebari si raspunsuri

Afla informatii generale

Topografia este stiinta care studiaza si reprezinta, prin masuratori, formele si dimensiunile suprafetelor terestre, precum si legaturile dintre acestea.

Persoana care se ocupă de topografie se numește topograf și folosește instrumente speciale, cum ar fi teodolit, nivela, statie totala GPS-ul sau drona, pentru a realiza planuri si hărți topografice.

Topografia îți oferă o imagine de ansamblu asupra reliefului si amenajarii unui teren, unei constructii, inclusiv dimensiunile, forma, panta și alte caracteristici. Aceste informații pot fi folosite pentru o varietate de scopuri (arhitectura, urbanism, arheologie, etc.)

În general, topografierea unui teren poate dura de la câteva ore până la câteva zile, in functie de dificultatea reliefului, numarul de detalii din teren si metoda de masurare aleasa.

Rezultatul masuratorilor topografice, dupa prelucrare ajunge la dumneavoastra sun forma de fisiere CAD, prin e-mail, compatibile cu programe de specialitate sau in format printat.

Costul masuratorilor si prelucrarii informatiilor topografice depinde de mai mulți factori, cum ar fi suprafața, complexitatea, locația și scopul lucrării. Pentru a afla un preț estimativ pentru proiectul dumneavoastră, vă recomandăm să ne contactati.

Nu ai gasit? Te ajutam!

Contacteaza-ne, iti vom raspunde in cel mai scurt timp.

Topografie
Topografie, Cadastru, Asistenta Topografica
Close Search Window