Furnizam servicii de asistenta topografica profesionala pentru executia proiectelor de construcții, inginerie și nu numai.

"As Built", Certificarea Conformitatii Proiectului

 

Un plan topografic „as built” sau plan post-executie este un document care prezintă situația reală a unei construcții sau a unui teren după finalizarea lucrărilor. Acest plan reflectă orice modificări sau deviații față de proiectul inițial, precum și eventualele erori sau probleme apărute în timpul execuției.

Un astfel de plan este util pentru a verifica conformitatea construcției cu proiectul initial, pentru a facilita întreținerea și reparațiile ulterioare, precum și pentru a documenta istoricul și evoluția proiectului. Acest serviciu este benefic pentru orice tip de proiect care implica modificarea sau amenajarea terenului, cum ar fi drumuri, poduri, cladiri, retele de utilitati, etc.

Planul de situatie post-executie, As Built poate fi solicitat de catre beneficiarul proiectului sau poate fi cuprins in caietul de sarcini ca si etapa necesara finalizarii si receptiei proiectului de construire.

Verificari Topografice, As Built, Certificare Executie
Proiecte
0 +
Asistente Topografice
0 +
Ani de Experienta
0 +
Clienti Multumiti
0 +

Serviciul de Ridicare Topografica Post Ececutie, As Built

În executie, asistenta topografica reprezintă un pilon fundamental pentru implementarea cu succes a proiectelor, asigurând că execuția acestora respectă cu precizie specificațiile și planurile tehnice autorizate. Asadar, asistenta topografica permite planificarea și executia constructiilor, eficient, asigurând astfel calitatea și respectarea proiectelor in teremenele fixate.

  • Realizarea ridicarilor topografice: Masuratorile topografice necesare realizari planului topografic post-executie asupra terenului sau clădirilor necesită personal specializat si utilizarea de  instrumentelor precise, cum ar fi stații totale, drone, echipamente ce integreaza tehnologie LiDAR și sisteme GPS de precizie ridicata, care permit colectarea rapidă și precisă a datelor din teren.
  • Analiza și prelucrarea datelor: După colectarea datelor din teren, ridicarea topografica este prelucrata cu prin intermediul unor software-uri specializate de tip CAD (Computer Aided Design) pentru a genera planuri 2D si modele 3D, hărți, profile si sectiuni precise ale terenului sau clădirilor.
  • Elaborarea planului post-executie „As Built”:Este necesară elaborarea planului topografic evidențiind caracteristicile esențiale precum limitele de proprietate, dimensiunile structurilor executate, elevația, pantele, declivitatile si/sau alte detalii solicitate de beneficiar sau stipulate in caietul de sarcini al proiectului.
  • Predarea planurilor post-execuție, As Built: se va face in format digital si/sau analogic, impreuna cu evidentierea diferentelor constatate in urma compararii planurilor proiectate cu situatia obtinuta in urma masuratorilor.
  • Obtinerea avizului ANCPI (daca este cazul): La solicitarea beneficarului sau conform cerintelor din caietul de sarcini, documentatia poate fi inaintata si spre ANCPi in vederea certificarii suplimentare a masuratorilor.
As Built, Plan Topografic, Post-Executie
Map Design se remarcă prin precizie excepțională și experiență vastă, oferind măsurători topografice superioare pentru nevoile dumneavoastra
Topografie
Servicii de Topografie
Profesionale

Planul post executie, As Built - Beficii:

– ofera o imagine clara si completa a situatiei existente, dupa finalizarea investitiei

– reduce riscul costurilor suplimentare imputate de erori, constatete dupa receptia lucrarilor

– asigura verificarea asupra respectareii normelor legale a investitiei realizate

– ofera posibilitatea corectarii in timp util a unor erori care pot duce la litigii

– asigura continuitatea intre proiecte, in ceea ce tine de investitii viitoare

Va recomandam sa nu omiteti importanta cestui tip de documentatie tehnica si sa ne contactati pentru un plan topografic post-executie, As Built.

Servicii Topo-Cadastrale Exacte

Abordam fiecare proiect cu un nivel de atentie ce depaseste nevoile clientilor nostrii.

Accesibili & Precisi

Suntem atenti la detalii, inclusiv in ceea ce tine de costurile seviciilor noastre

Servicii de topografie si cadastru exacte și rapide, la cea mai înaltă calitate

Foroframetrie

MASURATORI TOPOGRAFICE

Implica realizarea unui plan pentru proiectare, sau un „plan topo”, este o reprezentare grafică a elementelor care delimitează proprietatea și include detalii precum elevatii, retele edilitare, vecinatati și constructii

008 Location Https://Mapdesign.ro/Asistenta-Topografica/As-Built-Planuri-Post-Executie/

SERVICII CADASTRALE

Un plan cadastral este realizat printr-o măsurătoare necesara pentru a stabili limitele de proprietate ale unei parcele folosind acte de proprietate, ceea ce implică găsirea sau stabilirea colțurilor proprietății

002 Mapping 1 Https://Mapdesign.ro/Asistenta-Topografica/As-Built-Planuri-Post-Executie/

ASISTENTA TOPOGRAFICA

Aceasta este esențială în orice șantier de construcții. Se referă la suportul specializat oferit de topografi în procesul de planificare, realizare și monitorizare a lucrărilor de executie, garantând precizia și calitatea superioară a execuției constructiilor

010 Measuring Https://Mapdesign.ro/Asistenta-Topografica/As-Built-Planuri-Post-Executie/

DOCUMENTATII CADASTRALE AUTORIZATE

Fiind autorizati ANCPI, putem verifica, constata si  determina posibile încălcări ale dreptului de proprietate sau alte aspecte nefavorabile din punct de vedere cadastral si putem aduce solutii

Servicii profesionale Topografie & Cadastru

Map Design oferă masuratori topografice si documentatii cadastrale pentru afaceri, agentii imobiliare, birouri de arhitectura si proiectare pentru dezvoltare teritorială în zona metropolitana Timisoara si in intreaga tara

As Built, Planuri Post-Execuție
Topografie, Cadastru, Fotogrametrie, Asistenta Topografica
Close Search Window