Servicii profesionale de cadastru pentru orice proprietate, teren constuctie sau apartament

Actualizare Date in Cartea Funciara

Actualizare Date in Cartea Funciară a unui imobil este o documentație cadastrala tehnico-juridica, care reflecta situația reală a proprietății, la data intocmirii acesteia.

Aceasta actualizare de date este necesara atunci când există diferențe între datele din sistemul integrat de cadastru și carte funciară fata de situația din teren, referitoar la suprafața, categoria de folosință, adresa acestuia, sarcinile imobilului sau se dorește introducerea geometriei imobilului (teren si construcții) în baza de date electronică a ANCPI.

Actualizare Date Imobil, Plan Cadastral, Intabulare
0 +
Proiecte
0 +
Asistente Topografice
0 +
Ani de Experienta
0 +
Clienti Multumiti

Documentatia pentru Actualizare Date in Cartea Funciara

Pentru rezolvarea corecta a documentatiei cadastrale de care aveti nevoie, este necesara furnizarea actelor relevante ale proprietatii dumneavoastră. Un specialist din cadrul firmei va poate ghida in acest proces, in vederea solutionarii favorabile a documentatiei dumneavoastra:

  • Cererea de recepție si înscriere pentru actualizare date imobil, aceasta trebuie să fie semnată de titularul dreptului de proprietate sau de reprezentantul său legal.
  • Înscrisul doveditor al dreptului de proprietate, adică extras de Carte Funciara
  • Copie a actului de identitate al proprietarului, adica copie Carte de Identitate, C.I.F. sau Pasaport
  • Certificatul fiscal emis de Primăria locală, care este necesar pentru a demonstra că titularul dreptului de proprietate este la zi cu plata taxelor și impozitelor locale, in functie de tipul de actualizare date cadastrale.
  • Declarație notariala, (daca este cazul) privind acordul proprietarilor in vederea modificării suprafeței imobilului in Cartea Funciara cu valorile obținute din măsurători.
  • Adeverința emisa de Primarie, care atesta modificările aduse Cărții Funciare, cum ar fi: categoria de folosința a terenului sau adresa imobilului.
  • Documentația tehnică cadastrală,  care descrie caracteristicile tehnice ale imobilului. Aceasta trebuie să fie realizată de un inginer topograf autorizat ANCPI și să conțină documente tip semnate de topograful autorizat și de dumneavoastră, precum și planul de amplasament și delimitare (PAD) și documentația topo-cadastrală. PAD-ul este o reprezentare grafică a imobilului pe care doriți să-l actualizati în Cartea Funciară.
  • Alte documente relevante, în funcție de situația juridică a imobilului cum ar fi acte de superficie sau servitute, superficie, etc.
Actualizare Date Imobil, Masuratori Cadastrala, Intabulare
Map Design este o companie de topografie și cadastru din Timișoara care garanteaza servicii de înaltă calitate, respectând standardele ANCPI
Topografie Timisoara
ANCPI
Certificati

Finalizarea Documentatiei de Actualizare Date Imobil

 

Documentația pentru actualizarea date imobil este completă, aceasta trebuie să fie depusă la Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) din raza teritorială în care se află imobilul. În urma verificării documentelor si a documentației cadastrale, se va aviza documentația cadastrala si se vor face actualizările in Cartea Funciara.

Se va obține un Extras de Carte Funciară la zi cu informațiile din documentatia de actualizare date imobil, conform cu datele masurate. Acesta include geometria imobilului în partea grafica a acestuia, o incheiere de Carte Funciara si un plan de Amplasament si Delimitare (PAD) vizate OCPI.

Servicii Topo-Cadastrale Exacte

Abordam fiecare proiect cu un nivel de atentie ce depaseste nevoile clientilor nostrii.

Accesibili & Precisi

Suntem atenti la detalii, inclusiv in ceea ce tine de costurile seviciilor noastre

Servicii de topografie si cadastru exacte și rapide, la cea mai înaltă calitate

005 Map Https://Mapdesign.ro/Cadastru/Actualizare-Date-Imobil/

MASURATORI TOPOGRAFICE

Implica realizarea unui plan pentru proiectare, sau un „plan topo”, este o reprezentare grafică a elementelor care delimitează proprietatea și include detalii precum elevatii, retele edilitare, vecinatati și constructii

008 Location Https://Mapdesign.ro/Cadastru/Actualizare-Date-Imobil/

SERVICII CADASTRALE

Un plan cadastral este realizar printr-o măsurătoare necesara pentru a stabili limitele de proprietate ale unei parcele folosind acte de proprietate, ceea ce implică găsirea sau stabilirea colțurilor proprietății

002 Mapping 1 Https://Mapdesign.ro/Cadastru/Actualizare-Date-Imobil/

ASISTENTA TOPOGRAFICA

Aceasta este esențială în orice șantier de construcții. Se referă la suportul specializat oferit de topografi în procesul de planificare, realizare și monitorizare a lucrărilor de executie, garantând precizia și calitatea superioară a execuției constructiilor

010 Measuring Https://Mapdesign.ro/Cadastru/Actualizare-Date-Imobil/

DOCUMENTATII CADASTRALE AUTORIZATE

Fiind autorizati ANCPI, putem verifica, constata si  determina posibile încălcări ale dreptului de proprietate sau alte aspecte nefavorabile din punct de vedere cadastral si putem aduce solutii

Servicii profesionale Topografie & Cadastru

Map Design oferă masuratori topografice si documentatii cadastrale pentru afaceri, agentii imobiliare, birouri de arhitectura si proiectare pentru dezvoltare teritorială în zona metropolitana Timisoara si in intreaga tara

Actualizare Date Imobil
Topografie, Cadastru, Asistenta Topografica
Close Search Window