Furnizam servicii de asistenta topografica profesionala pentru executia proiectelor de construcții, inginerie și nu numai.

Asistență Topografică, de la Idee la Realizare

Cu planul inginerului sau arhitectului în mână, ne apucăm de treabă. Noi, utilizăm tehnologii de vârf și echipamente inovatoare pentru a determina precis poziția dorită a tuturor elementelor necesare, precum drumuri, utilități, pavaje, drenaje și clădiri, oferind astfel servicii de asistenta topografica, de cea mai inalta calitate pentru construcții si alte tipuri de santiere.

Drept urmare, echipa noastra specializata este pe pozitie, pregatita să ridice standardul de servicii. Asadar, respectăm termenele limită ale proiectelor, depășim așteptările și îndeplinim cerințele unei unui domeniu ce necesita o abordare prompta.

Asistenta Topografica, Topografie Timisoara
0 +
Proiecte
0 +
Asistente Topografice
0 +
Ani de Experienta
0 +
Clienti Multumiti

Servicii de Asistenta Topografica

În executie, asistenta topografica reprezintă un pilon fundamental pentru implementarea cu succes a proiectelor, asigurând că execuția acestora respectă cu precizie specificațiile și planurile tehnice autorizate. Asadar, asistenta topografica permite planificarea și executia constructiilor, eficient, asigurând astfel calitatea și respectarea proiectelor in teremenele fixate.

  • Realizarea de ridicări topografice: Acestea sunt necesare in oricare moment in care doriti sa faceti proiectare, fie ca vorbim de constructii individuale, colective sau planuri pentru amenajarea teriroriului.
  • Model digital al terenului: Odata realizate masuratorile topografice, prelucrarea acestora, in functie de solicitarile beneficiarului, ne conduc catre crearea de modele digitale 3D ale terenului, intocmirea de profile longitudinale, profile transversale, sau alte forme de prelucrare digitala a informatiilor, toate acestea asigurand suport pentru proiectare.
  • Preluarea și predarea amplasamentului: Odata realizata proiectarea, incepe partea de executie,  preluarea / predarea amplasamentului incepe cu reteaua topografica de sprijin, limitele de proprietate si cota ±0.00.
  • Trasarea axelor și a elevatiilor: Materializarea in teren a proiectului presupune o executie care sa respecte cu rigurozitate specificatiile acestuia, astfel ca sunt necesare servicii de asistenta topografica de santier specializata. Această activitate este esențială pentru a va asigura că construcția este realizată respectand specificatiile din proiect.
  • Verificarea execuției lucrărilor:  Se realizeaza pe faze de executie. se verifică dimensiunile și poziția elementelor constructive pentru a asigura calitatea lucrărilor si conformitatea cu proiectul.
  • Calculul volumetric: Se calculează volumele de sapaturi, materiale necesare sau terasamente care sunt necesare pentru a crea structuri sau pentru a amenaja terenul.
  • Monitorizarea si controlul deformațiilor: se refera la urmarirea mișcărilor terenului sau ale construcțiilor, pentru a preveni situatii in care terenul sau constructiile sufera deformari ce pot duce la parbusiri, alte accidente sau riscuri. Se practica pentru constructii de patrimoniu, structurii inalte, diguri, etc.
  • Intocmirea planurilor post-execuție: Se refera la întocmirea de planuri as-built, post-execuție care documentează lucrările executate. Verificand conformitatea cu proiectul si asigurand suportul pentru urmatoarele faxe de proiectare.
Asistenta Topografica _2
Asistenta topografica este baza oricărui santier de construcție, iar cu Map Design este facuta corect si rapid
Asistentat Topografica, Topografie, Masuratori 3D
Asistenta Topografica
Rapida si Precisa

Experienta in topografie aplicata pe santier

În acest scop, colaborăm perfect cu marii antreprenori, oferind servicii de asistenta topografica pentru construcții care asigură controlul calității, acționând ca o pereche suplimentară de ochi pentru ingineri și dezvoltatori. Dat fiind aceste lucruri, aducem valoare fiecărui proiect, deoarece respectarea termenelor limită și finalizarea proiectelor este impecabilă.

Cu cele mai actualizate aplicații software de inginerie, precum și cu cel mai bun departament de servicii as-built din zona, specialistii noștri va furnizeaza informatile reale despre investitia dumneavoastra

Servicii promovateasistenta topografica de santier, trasare constructii, realizare plan de situatie „as-built”, s.a.

Servicii Topo-Cadastrale Exacte

Abordam fiecare proiect cu un nivel de atentie ce depaseste nevoile clientilor nostrii.

Accesibili & Precisi

Suntem atenti la detalii, inclusiv in ceea ce tine de costurile seviciilor noastre

Servicii de topografie si cadastru exacte și rapide, la cea mai înaltă calitate

005 Map Https://Mapdesign.ro/Asistenta-Topografica/

MASURATORI TOPOGRAFICE

Implica realizarea unui plan pentru proiectare, sau un „plan topo”, este o reprezentare grafică a elementelor care delimitează proprietatea și include detalii precum elevatii, retele edilitare, vecinatati și constructii

008 Location Https://Mapdesign.ro/Asistenta-Topografica/

SERVICII CADASTRALE

Un plan cadastral este realizar printr-o măsurătoare necesara pentru a stabili limitele de proprietate ale unei parcele folosind acte de proprietate, ceea ce implică găsirea sau stabilirea colțurilor proprietății

002 Mapping 1 Https://Mapdesign.ro/Asistenta-Topografica/

ASISTENTA TOPOGRAFICA

Aceasta este esențială în orice șantier de construcții. Se referă la suportul specializat oferit de topografi în procesul de planificare, realizare și monitorizare a lucrărilor de executie, garantând precizia și calitatea superioară a execuției constructiilor

010 Measuring Https://Mapdesign.ro/Asistenta-Topografica/

DOCUMENTATII CADASTRALE AUTORIZATE

Fiind autorizati ANCPI, putem verifica, constata si  determina posibile încălcări ale dreptului de proprietate sau alte aspecte nefavorabile din punct de vedere cadastral si putem aduce solutii

Servicii profesionale Topografie & Cadastru

Map Design oferă masuratori topografice si documentatii cadastrale pentru afaceri, agentii imobiliare, birouri de arhitectura si proiectare pentru dezvoltare teritorială în zona metropolitana Timisoara si in intreaga tara

Asistenta Topografica
Topografie, Cadastru, Asistenta Topografica
Close Search Window