Politica de confidentialitate

Ultima actualizare 10 august 2023

Această notificare de confidențialitate pentru Map Design SRL („Companie”, „noi” sau „nostru”), descrie cum și de ce am putea colecta, stoca, folosi și/sau distribui („proces”) informațiile dvs. atunci când utilizați serviciile noastre („Servicii”), cum ar fi atunci când:

 • Vizitați site-ul nostru web la https://www.mapdesign.ro, sau orice site de-al nostru care trimite la această notificare de confidențialitate
 • Interacționați cu noi în alte moduri conexe, inclusiv în orice vânzări, marketing sau evenimente

Întrebări sau îngrijorări? Citirea acestei notificări de confidențialitate vă va ajuta să înțelegeți drepturile și opțiunile dvs. de confidențialitate. Dacă nu sunteți de acord cu politicile și practicile noastre, vă rugăm să nu utilizați Serviciile noastre. Dacă mai aveți întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați laoffice@mapdesign.ro.

REZUMAT AL PUNCTELOR CHEIE

Acest rezumat oferă puncte cheie din notificarea noastră de confidențialitate, dar puteți afla mai multe detalii despre oricare dintre aceste subiecte făcând clic pe link-ul de după fiecare punct cheie sau utilizând cuprinsul de mai pentru a găsi secțiunea pe care o căutați.

Ce informații personale procesăm? Când vizitați, utilizați sau navigați prin Serviciile noastre, este posibil să procesăm informații personale, în funcție de modul în care interacționați Map Design SRL și Serviciile, alegerile pe care le faceți și produsele și caracteristicile pe care le utilizați. Aflați mai multe despre informațiile personale pe care ni le dezvăluiți .

Prelucrăm informații personale sensibile? Putem procesa informații personale sensibile atunci când este necesar, cu consimțământul dvs. sau așa cum este permis de legea aplicabilă. Aflați mai multe despre informațiile sensibile pe care le procesăm .

Primim informații de la terți? Este posibil să primim informații de la baze de date publice, parteneri de marketing, platforme de social media și alte surse externe. Aflați mai multe despre informațiile colectate din alte surse .

Cum procesăm informațiile dvs.? Prelucrăm informațiile dumneavoastră pentru a furniza, îmbunătăți și administra Serviciile noastre, pentru a comunica cu dumneavoastră, pentru securitate și prevenirea fraudei și pentru a respecta legea. De asemenea, putem prelucra informațiile dumneavoastră în alte scopuri cu acordul dumneavoastră. Prelucrăm informațiile dumneavoastră numai atunci când avem un motiv legal valabil pentru a face acest lucru. Aflați mai multe despre modul în care vă procesăm informațiile .

În ce situații și cu care părților împărtășim informații personale? Putem împărtăși informații în situații specifice și cu anumite terțe părți. Aflați mai multe despre când și cu cine vă împărtășim informațiile personale .

Cum vă păstrăm informațiile în siguranță? Avem organizatoric și procesele și procedurile tehnice existente pentru a vă proteja informațiile personale. Cu toate acestea, nicio transmisie electronică prin internet sau tehnologie de stocare a informațiilor nu poate fi garantată a fi 100% sigură, așa că nu putem promite sau garanta că hackerii, criminalii cibernetici sau alți neautorizați terții nu vor putea să ne înfrângă securitatea și să colecteze, să acceseze, să fure sau să modifice informațiile dvs. Aflați mai multe despre cum vă păstrăm informațiile în siguranță .

Care sunt drepturile tale? În funcție de locul în care vă aflați geografic, legea de confidențialitate aplicabilă poate însemna că aveți anumite drepturi cu privire la informațiile dumneavoastră personale. Aflați mai multe despre drepturile dvs. de confidențialitate .

Cum vă exercitați drepturile? Cel mai simplu mod de a vă exercita drepturile este prin depunerea a cerere de acces la subiectul datelor, sau contactându-ne. Vom lua în considerare și vom acționa la orice solicitare în conformitate cu legile aplicabile privind protecția datelor.

Vrei să afli mai multe despre ce Map Design SRL face cu orice informații pe care le colectăm? Consultați notificarea de confidențialitate în întregime .

CUPRINS

 1. CE INFORMAȚII COLECTAM?
 2. CUM PRELUCRĂM INFORMAȚIILE DVS.?
 3. PE CE BAZE JURIDICE NE BAZĂM PENTRU PRELUCRAREA INFORMAȚIILOR DVS.
 4. CÂND ȘI CU CINE IMPARTIM INFORMAȚIILE DVS.
 5. CARE ESTE POZIȚIA NOASTRĂ PE SITE-URI ALE TERTILOR?
 6. UTILIZAM COOKIE ȘI ALTE TEHNOLOGII DE URMARIRE?
 7. CUM TRATAM CONECTAREA DVS. SOCIALA?
 8. CÂT TIMP PĂSTRĂM INFORMAȚIILE DVS.?
 9. CUM PĂSTRĂM INFORMAȚIILE DVS. ÎN SIGURANTA?
 10. COLECTAM INFORMAȚII DE LA MINORI?
 11. CARE SUNT DREPTURILE DVS. DE CONFIDENTIALITATE?
 12. CONTROALE PENTRU CARACTERISTICI DO-NOT-TRACK
 13. REZIDENȚII CALIFORNIA AU DREPTURI SPECIFICE DE CONFIDENTIALITATE?
 14. REZIDENȚII ÎN VIRGINIA AU DREPTURI SPECIFICE LA CONFIDENTIALITATE?
 15. FACEM ACTUALIZĂRI LA ACEST ANUNȚ?
 16. CUM NE PUTEȚI CONTACTA ÎN PRIVIND ACEST ANUNȚ?
 17. CUM PUTEȚI REVIZUI, ACTUALIZA SAU ȘTERGE DATELE PE CARE LE COLECTAM DE LA DVS.?
 1. CE INFORMAȚII COLECTAM?

Informațiile personale pe care ni le dezvăluiți

Pe scurt: Colectăm informațiile personale pe care ni le furnizați. 

Colectăm informații personale pe care ni le furnizați în mod voluntar atunci când dvs înregistrează-te pe Servicii, să vă exprimați interesul de a obține informații despre noi sau despre produsele și serviciile noastre, atunci când participați la activități din cadrul Serviciilor sau în alt mod atunci când ne contactați.

Informații personale furnizate de dvs. Informațiile personale pe care le colectăm depind de contextul interacțiunilor dumneavoastră cu noi și Serviciile, de alegerile pe care le faceți și de produsele și caracteristicile pe care le utilizați. Informațiile personale pe care le colectăm pot include următoarele:

 • nume
 • numere de telefon
 • adrese de email
 • adrese poștale
 • titluri de post
 • nume de utilizator
 • parolele
 • preferințele de contact
 • date de contact sau de
 • autentificare
 • adrese de facturare
 • numere de card de debit/credit

Informații sensibile. Atunci când este necesar, cu consimțământul dumneavoastră sau în cazul în care legea aplicabilă permite altfel, procesăm următoarele categorii de informații sensibile:

 • date de sănătate
 • date financiare
 • date genetice
 • date biometrie
 • date despre viața sexuală sau
 • orientarea sexuală a unei persoane
 • informații care dezvăluie rasa sau originea etnică
 • informații care dezvăluie opinii politice
 • informații care dezvăluie convingeri religioase sau filozofice
 • informații care dezvăluie apartenența la sindicat
 • date de solvabilitate
 • datele elevilor
 • numere de securitate socială sau alte elemente de identificare guvernamentale

Date de conectare la rețelele sociale. Vă putem oferi opțiunea de a vă înregistra la noi folosind detaliile existente ale contului dvs. de social media, cum ar fi contul dvs. de Facebook, Twitter sau alt cont de social media. Dacă alegeți să vă înregistrați în acest mod, vom colecta informațiile descrise în secțiunea numită ‘CUM TRATAM  CONECTAREA VOASTRA SOCIALA?‘ de mai jos.

Toate informațiile personale pe care ni le furnizați trebuie să fie adevărate, complete și exacte și trebuie să ne notificați cu privire la orice modificare a acestor informații personale.

Informații colectate automat

Pe scurt: Unele informații, cum ar fi adresa dvs. de protocol de internet (IP) și/sau caracteristicile browserului și dispozitivului, sunt colectate automat atunci când vizitați Serviciile noastre. 

Colectăm automat anumite informații atunci când vizitați, utilizați sau navigați prin Servicii. Aceste informații nu dezvăluie identitatea dvs. specifică (cum ar fi numele sau informațiile dvs. de contact), dar pot include informații despre dispozitiv și despre utilizare, cum ar fi adresa dvs. IP, browserul și caracteristicile dispozitivului, sistemul de operare, preferințele de limbă, adresele URL de referință, numele dispozitivului, țara, locația , informații despre cum și când utilizați Serviciile noastre și alte informații tehnice. Aceste informații sunt necesare în primul rând pentru a menține securitatea și funcționarea Serviciilor noastre, precum și pentru scopurile noastre interne de analiză și raportare.

La fel ca multe companii, colectăm informații și prin cookie-uri și tehnologii similare.

Informațiile pe care le colectăm includ:

 • Jurnal și date de utilizare. Datele de jurnal și utilizare sunt informații legate de servicii, de diagnosticare, utilizare și performanță pe care serverele noastre le colectează automat atunci când accesați sau utilizați Serviciile noastre și pe care le înregistrăm în fișierele jurnal. În funcție de modul în care interacționați cu noi, aceste date de jurnal pot include adresa dvs. IP, informațiile despre dispozitiv, tipul de browser și setările și informațiile despre activitatea dvs. în Servicii (cum ar fi ștampilele de dată/ora asociate cu utilizarea dvs., paginile și  fișierele vizualizate). , căutări și alte acțiuni pe care le efectuați, cum ar fi funcțiile pe care le utilizați), informații despre evenimentele dispozitivului (cum ar fi activitatea de sistem, rapoarte de eroare (uneori numite „descărcări”), și setări hardware).
 • Datele dispozitivului. Colectăm date despre dispozitiv, cum ar fi informații despre computerul, telefonul, tableta sau alt dispozitiv pe care îl utilizați pentru a accesa Serviciile. În funcție de dispozitivul utilizat, datele acestui dispozitiv pot include informații precum adresa dvs. IP (sau serverul proxy), numerele de identificare a dispozitivului și a aplicației, locația, tipul de browser, modelul hardware, furnizorul de servicii de internet și/sau operatorul de telefonie mobilă, sistemul de operare și informații de configurare a sistemului.
 • Date despre locație. Colectăm date despre locație, cum ar fi informații despre locația dispozitivului dvs., care pot fi fie precise, fie imprecise. Câte informații colectăm depinde de tipul și setările dispozitivului pe care îl utilizați pentru a accesa Serviciile. De exemplu, este posibil să folosim GPS și alte tehnologii pentru a colecta date de geolocalizare care ne indică locația dvs. curentă (pe baza adresei dvs. IP). Puteți renunța la a ne permite să colectăm aceste informații fie prin refuzul accesului la informații, fie prin dezactivarea setării locației pe dispozitiv. Cu toate acestea, dacă alegeți să renunțați, este posibil să nu puteți utiliza anumite aspecte ale Serviciilor.

Informații colectate din alte surse

Pe scurt:  putem colecta date limitate din bazele de date publice, parteneri de marketing, platforme de social media, și alte surse externe.

Pentru a ne spori capacitatea de a vă oferi marketing, oferte și servicii relevante și pentru a actualiza înregistrările noastre, este posibil să obținem informații despre dvs. din alte surse, cum ar fi baze de date publice, parteneri de marketing comun, programe de afiliere, furnizori de date, platforme de social media, și de la alți terți. Aceste informații includ adrese poștale, titluri de post, adrese de e-mail, numere de telefon, date despre intenții (sau utilizator comportament date), adrese IP (Internet Protocol), profiluri de rețele sociale, adrese URL de rețele sociale și profiluri personalizate, în scopuri de publicitate direcționată și promovare a evenimentelor. Dacă interacționați cu noi pe o platformă de socializare utilizând contul dumneavoastră de social media (de ex Facebook sau Twitter), primim informații personale despre dvs., cum ar fi numele, adresa de e-mail și sexul dvs. Orice informații personale pe care le colectăm din contul dvs. de socializare depind de setările de confidențialitate ale contului dvs. de socializare.

 1. CUM PRELUCRĂM INFORMAȚIILE DVS.?

Pe scurt:  Prelucrăm informațiile dvs. pentru a furniza, îmbunătăți și administra Serviciile noastre, pentru a comunica cu dvs., pentru securitate și prevenirea fraudei și pentru a respecta legea. De asemenea, putem prelucra informațiile dumneavoastră în alte scopuri cu acordul dumneavoastră.

Prelucrăm informațiile dumneavoastră personale dintr-o varietate de motive, în funcție de modul în care interacționați cu Serviciile noastre, inclusiv:

 • Pentru a facilita crearea și autentificarea contului și pentru a gestiona în alt mod conturile de utilizator. Putem procesa informațiile dvs. astfel încât să vă puteți crea și să vă conectați la contul dvs., precum și să vă păstrați contul în stare de funcționare.
 • Pentru a furniza și facilita furnizarea de servicii către utilizator. Este posibil să vă procesăm informațiile pentru a vă oferi serviciul solicitat.
 • Pentru a răspunde întrebărilor utilizatorilor/a oferi asistență utilizatorilor. Este posibil să procesăm informațiile dumneavoastră pentru a răspunde întrebărilor dumneavoastră și pentru a rezolva eventualele probleme pe care le-ați putea avea cu serviciul solicitat.
 • Pentru a vă trimite informații administrative. Este posibil să vă procesăm informațiile pentru a vă trimite detalii despre produsele și serviciile noastre, modificări ale termenilor și politicilor noastre și alte informații similare.
 • Pentru a îndeplini și gestiona comenzile. Putem prelucra informațiile dumneavoastră pentru a  îndeplini și gestionați comenzile, plățile, retururile și schimburile efectuate prin intermediul Serviciilor.
 • Pentru a activa comunicațiile de la utilizator la utilizator. Putem prelucra informațiile dumneavoastră dacă alegeți să utilizați oricare dintre ofertele noastre care permit comunicarea cu un alt utilizator.
 • Pentru a solicita feedback. Vă putem prelucra informațiile atunci când este necesar pentru a solicita feedback și pentru a vă contacta cu privire la utilizarea Serviciilor noastre.
 • Pentru a vă trimite comunicări de marketing și promoționale. Putem procesa informațiile personale pe care ni le trimiteți în scopurile noastre de marketing, dacă acest lucru este în conformitate cu preferințele dvs. de marketing. Puteți renunța oricând la e-mailurile noastre de marketing. Pentru mai multe informații, vezi ‘CARE SUNT DREPTURILE DVS. DE CONFIDENTIALITATE?‘ de mai jos.
 • Pentru a vă oferi publicitate direcționată. Putem prelucra informațiile dumneavoastră pentru a le dezvolta și afișa personalizate conținut și publicitate adaptate intereselor dvs., locației și multe altele.
 • Pentru a ne proteja Serviciile. Este posibil să vă procesăm informațiile ca parte a eforturilor noastre de a menține Serviciile noastre în siguranță și securizate, inclusiv monitorizarea și prevenirea fraudei.
 • Pentru a identifica tendințele de utilizare. Este posibil să procesăm informații despre modul în care utilizați Serviciile noastre pentru a înțelege mai bine cum sunt utilizate, astfel încât să le putem îmbunătăți.
 • Pentru a determina eficacitatea campaniilor noastre de marketing și promovare. Este posibil să vă procesăm informațiile pentru a înțelege mai bine cum să oferim campanii de marketing și promoționale care sunt cele mai relevante pentru dvs.
 • Pentru a salva sau proteja interesul vital al unei persoane. Putem prelucra informațiile dumneavoastră atunci când este necesar pentru a salva sau proteja interesul vital al unei persoane, cum ar fi pentru a preveni vătămările.
 1. PE CE BAZE JURIDICE NE BAZĂM PENTRU PRELUCRAREA INFORMAȚIILOR DVS.?

Pe scurt:  procesăm informațiile dumneavoastră personale numai atunci când considerăm că este necesar și avem un motiv legal valabil (de ex temei legal) pentru a face acest lucru în conformitate cu legea aplicabilă, cum ar fi cu consimțământul dvs., pentru a respecta legile, pentru a vă oferi servicii pentru a intra în sau îndeplini obligațiile noastre contractuale, pentru a vă proteja drepturile sau pentru a îndeplini interesele noastre legitime de afaceri.

Dacă vă aflați în UE sau Marea Britanie, această secțiune se aplică în cazul dvs.

Regulamentul general privind protecția datelor (GDPR) și GDPR din Regatul Unit ne solicită să explicăm bazele legale valabile pe care ne bazăm pentru a vă prelucra informațiile personale. Ca atare, ne putem baza pe următoarele baze legale pentru a vă prelucra informațiile personale:

 • Consimțământ. Putem prelucra informațiile dumneavoastră dacă ne-ați dat permisiunea (de ex consimțământ) pentru a utiliza informațiile dumneavoastră personale într-un anumit scop. Vă puteți retrage consimțământul în orice moment. Aflați mai multe despre  retragerea consimțământului dvs.
 • Executarea unui Contract. Putem prelucra informațiile dumneavoastră personale atunci când considerăm că este necesar îndeplini obligațiile noastre contractuale față de dumneavoastră, inclusiv furnizarea Serviciilor noastre sau la cererea dumneavoastră înainte de a încheia un contract cu dumneavoastră.
 • Interese legitime. Putem prelucra informațiile dumneavoastră atunci când considerăm că este necesar în mod rezonabil pentru a ne atinge interesele comerciale legitime și acele interese nu depășesc interesele și drepturile și libertățile dumneavoastră fundamentale. De exemplu, este posibil să procesăm informațiile dumneavoastră personale pentru unele dintre scopurile descrise pentru a:
 • Trimiteți utilizatorilor informații despre oferte speciale și reduceri la produsele și serviciile noastre
 • Dezvoltați și afișați personalizate și conținut publicitar relevant pentru utilizatorii noștri
 • A analiza modul în care sunt utilizate Serviciile noastre, astfel încât să le putem îmbunătăți pentru a implica și păstra utilizatorii
 • Susține activitățile noastre de marketing
 • Diagnosticați problemele și/sau preveniți activitățile frauduloase
 • Înțelegeți modul în care utilizatorii noștri folosesc produsele și serviciile noastre, astfel încât să putem îmbunătăți experiența utilizatorului
 • Obligații legale. Putem prelucra informațiile dvs. acolo unde considerăm că este necesar pentru respectarea obligațiilor noastre legale, cum ar fi să cooperăm cu un organism de aplicare a legii sau cu o agenție de reglementare, să ne exercităm sau să ne apărăm drepturile legale sau să dezvăluim informațiile dumneavoastră ca dovadă în litigiile în care suntem implicat.
 • Interese Vitale. Putem prelucra informațiile dvs. acolo unde considerăm că este necesar pentru a vă proteja interesele vitale sau interesele vitale ale unei terțe părți, cum ar fi situații care implică potențiale amenințări la adresa siguranței oricărei persoane.

Dacă vă aflați în Canada, această secțiune vi se aplică.

Putem prelucra informațiile dumneavoastră dacă ne-ați acordat permisiunea specifică (de ex consimțământ expres) pentru a utiliza informațiile dumneavoastră personale într-un anumit scop sau în situații în care permisiunea dumneavoastră poate fi dedusă (de exemplu consimțământul implicit). Vă puteți  retrage consimțământul  în orice moment.

În unele cazuri excepționale, este posibil să avem permisiunea legală, conform legii în vigoare, să procesăm informațiile dumneavoastră fără consimțământul dumneavoastră, inclusiv, de exemplu:

 • Dacă colectarea este în mod clar în interesul unei persoane și consimțământul nu poate fi obținut în timp util
 • Pentru investigații și detectarea și prevenirea fraudelor
 • Pentru tranzacțiile comerciale, cu condiția să fie îndeplinite anumite condiții
 • Dacă este inclusă într-o declarație a martorului și colectarea este necesară pentru a evalua, procesa sau soluționa o cerere de asigurare
 • Pentru identificarea persoanelor rănite, bolnave sau decedate și comunicarea cu rudele apropiate
 • Dacă avem motive rezonabile să credem că o persoană a fost, este sau poate fi victimă a unui abuz financiar
 • Dacă este rezonabil să ne așteptăm, colectarea și utilizarea cu consimțământ ar compromite disponibilitatea sau acuratețea informațiilor, iar colectarea este rezonabilă pentru scopuri legate de investigarea unei încălcări a unui acord sau a unei încălcări a legilor din Canada sau dintr-o provincie
 • Dacă divulgarea este necesară pentru a respecta o citație, mandat, ordin judecătoresc sau reguli ale instanței referitoare la producerea înregistrărilor
 • Dacă a fost produs de o persoană în cursul angajării, afacerii sau profesiei sale și colectarea este în concordanță cu scopurile pentru care au fost produse informațiile
 • Dacă colecția este exclusiv în scopuri jurnalistice, artistice sau literare
 • Dacă informațiile sunt disponibile publicului și sunt specificate de reglementări
 1. CÂND ȘI CU CINE IMPARTIM INFORMAȚIILE DVS.

Pe scurt:  este posibil să împărtășim informații în situații specifice descrise în această secțiune și/sau cu următoarele terțe părți.

Noi poate fi necesar să vă partajați informațiile personale în următoarele situații:

 • Transferuri de afaceri. Putem împărtăși sau transfera informațiile dumneavoastră în legătură cu sau în timpul negocierilor cu privire la orice fuziune, vânzare de active ale companiei, finanțare sau achiziție a întregii sau a unei părți din afacerea noastră către o altă companie.
 • Când folosim API-urile Google Maps Platform. Este posibil să vă împărtășim informațiile cu anumite API-uri Google Maps Platform (de ex API Google Maps, API Places).
 • Afiliați. Putem împărtăși informațiile dvs. cu afiliații noștri, caz în care le vom solicita acelor afiliați sa onoreze această notificare de confidențialitate. Afiliații includ compania noastră-mamă și orice filiale, parteneri de asociere în participație sau alte companii pe care le controlăm sau care sunt sub control comun cu noi.
 • Parteneri de afaceri. Este posibil să împărtășim informațiile dvs. cu partenerii noștri de afaceri pentru a vă oferi anumite produse, servicii sau promoții.
 1. CARE ESTE POZIȚIA NOASTRĂ FATA DE SITE-URI ALE TERȚILOR?

Pe scurt:  Nu suntem responsabili pentru siguranța oricăror informații pe care le partajați cu terțe părți la care putem face linkuri sau care fac publicitate pe Serviciile noastre, dar nu sunt afiliate la Serviciile noastre.

Serviciile se pot face legătura cu site-uri web ale terților, servicii online sau aplicații mobile și/sau să conțină reclame de la terți care nu sunt afiliați cu noi și care pot face link-uri către alte site-uri web, servicii sau aplicații. În consecință, nu oferim nicio garanție cu privire la astfel de terțe părți și nu vom fi răspunzători pentru nicio pierdere sau daune cauzate de utilizarea unor astfel de site-uri web, servicii sau aplicații ale terților. Includerea unui link către un site web, un serviciu sau o aplicație terță parte nu implică o aprobare din partea noastră. Nu putem garanta siguranța și confidențialitatea datelor pe care le furnizați oricărei terțe părți. Orice date colectate de terți nu sunt acoperite de această notificare de confidențialitate. Nu suntem responsabili pentru conținutul sau practicile și politicile de confidențialitate și securitate ale niciunei terțe părți, inclusiv ale altor site-uri web, servicii, sau aplicații care pot fi legate la sau de la Servicii. Ar trebui să examinați politicile acestor terțe părți și să le contactați direct pentru a răspunde la întrebările dvs.

 1. UTILIZAM COOKIE ȘI ALTE TEHNOLOGII DE URMARIRE?

Pe scurt:  Este posibil să folosim module cookie și alte tehnologii de urmărire pentru a colecta și stoca informațiile dvs.

Este posibil să folosim module cookie și tehnologii similare de urmărire (cum ar fi semnalizatoarele web și pixelii) pentru a accesa sau stoca informații. Informații specifice despre modul în care utilizăm astfel de tehnologii și despre cum puteți refuza anumite module cookie sunt prezentate în Notificarea noastră privind cookie-urile.

 1. CUM TRATAM CONECTAREA DVS. SOCIALA?

Pe scurt:  Dacă alegeți să vă înregistrați sau să vă conectați la Serviciile noastre folosind un cont de rețea socială, este posibil să avem acces la anumite informații despre dvs.

Serviciile noastre vă oferă posibilitatea de a vă înregistra și de a vă conecta utilizând detaliile contului dvs. de social media terță parte (cum ar fi autentificarea dvs. Facebook sau Twitter). Acolo unde alegeți să faceți acest lucru, vom primi anumite informații de profil despre dvs. de la furnizorul dvs. de rețele sociale. Informațiile de profil pe care le primim pot varia în funcție de furnizorul de rețele sociale în cauză, dar vor include adesea numele, adresa de e-mail, lista de prieteni și fotografia de profil, precum și alte informații pe care alegeți să le faceți publice pe o astfel de platformă de socializare.

Vom folosi informațiile pe care le primim numai în scopurile care sunt descrise în această notificare de confidențialitate sau care vă sunt altfel clarificate în cadrul Serviciilor relevante. Vă rugăm să rețineți că nu controlăm și nu suntem responsabili pentru alte utilizări ale informațiilor dumneavoastră personale de către furnizorul de rețele sociale terț. Vă recomandăm să consultați notificarea lor de confidențialitate pentru a înțelege cum colectează, folosesc și partajează informațiile dvs. personale și cum vă puteți seta preferințele de confidențialitate pe site-urile și aplicațiile lor.

 1. CÂT TIMP PĂSTRĂM INFORMAȚIILE DVS.?

Pe scurt:  păstrăm informațiile dumneavoastră atâta timp cât este necesar îndeplini scopurile prezentate în această notificare de confidențialitate, cu excepția cazului în care legea prevede altfel.

Vom păstra informațiile dumneavoastră personale doar atâta timp cât este necesar pentru scopurile prevăzute în această notificare de confidențialitate, cu excepția cazului în care o perioadă mai lungă de păstrare este cerută sau permisă de lege (cum ar fi cerințe fiscale, contabile sau alte cerințe legale).Niciun scop din această notificare nu va cere să păstrăm informațiile dvs. personale mai mult decât perioada de timp în care utilizatorii au un cont la noi.

Atunci când nu avem nevoie de afaceri legitime în desfășurare de a vă procesa informațiile personale, vom șterge sau anonimizați astfel de informații sau, dacă acest lucru nu este posibil (de exemplu, deoarece informațiile dumneavoastră personale au fost stocate în arhive de rezervă), atunci vă vom stoca în siguranță informațiile personale și le vom izola de orice procesare ulterioară până când este posibilă ștergerea.

 1. CUM PĂSTRĂM INFORMAȚIILE DVS. ÎN SIGURANTA?

Pe scurt:  Ne propunem să vă protejăm informațiile personale printr-un sistem organizatoric și măsuri tehnice de securitate.

Am implementat tehnică adecvată și rezonabilă organizatoric si măsuri de securitate menite să protejeze securitatea oricăror informații personale pe care le procesăm. Cu toate acestea, în ciuda măsurilor noastre de protecție și a eforturilor noastre de a vă securiza informațiile, nicio transmisie electronică prin Internet sau tehnologia de stocare a informațiilor nu poate fi garantată a fi 100% sigură, așa că nu putem promite sau garanta că hackerii, criminalii cibernetici sau alți neautorizați terții nu vor putea să ne înfrângă securitatea și să colecteze, să acceseze, să fure sau să modifice informațiile dvs. Deși vom face tot posibilul pentru a vă proteja informațiile personale, transmiterea informațiilor personale către și de la Serviciile noastre se face pe propriul risc. Trebuie să accesați Serviciile numai într-un mediu securizat.

 1. COLECTAM INFORMAȚII DE LA MINORI?

Pe scurt:  nu colectăm cu bună știință date de la sau nu comercializăm copii sub 18 ani.

Nu solicităm cu bună știință date de la sau nu le comercializăm copiilor sub 18 ani. Prin utilizarea Serviciilor, declarați că aveți cel puțin 18 ani sau că sunteți părintele sau tutorele unui astfel de minor și sunteți de acord cu utilizarea Serviciilor de către acest minor dependent. Dacă aflăm că au fost colectate informații personale de la utilizatori cu vârsta mai mică de 18 ani, vom dezactiva contul și vom lua măsuri rezonabile pentru a șterge prompt astfel de date din înregistrările noastre. Dacă aflați despre orice date pe care le-am putut colecta de la copii sub 18 ani, vă rugăm să ne contactați laoffice@mapdesign.ro.

 1. CARE SUNT DREPTURILE DVS. DE CONFIDENTIALITATE?

În scurt: În unele regiuni, cum ar fi Spațiul Economic European (SEE), Regatul Unit (Marea Britanie) și Canada, aveți drepturi care vă permit un acces mai mare la informațiile dvs. personale și un control asupra acestora. Vă puteți revizui, modifica sau închide contul în orice moment.

În unele regiuni (cum ar fi SEE, Regatul Unit și Canada), aveți anumite drepturi în temeiul legilor aplicabile privind protecția datelor. Acestea pot include dreptul (i) de a solicita acces și de a obține o copie a informațiilor dumneavoastră personale, (ii) de a solicita rectificarea sau ștergerea; (iii) pentru a restricționa prelucrarea informațiilor dumneavoastră personale; și (iv) dacă este cazul, portabilității datelor. În anumite circumstanțe, este posibil să aveți și dreptul de a vă opune prelucrării informațiilor dumneavoastră personale. Puteți face o astfel de solicitare contactându-ne folosind datele de contact furnizate în secțiune ‘CUM NE PUTEȚI CONTACTA ÎN PRIVIND ACEST ANUNȚ?‘ de mai jos.

Vom lua în considerare și vom acționa la orice solicitare în conformitate cu legile aplicabile privind protecția datelor.

Dacă vă aflați în SEE sau Regatul Unit și considerați că prelucrăm ilegal informațiile dvs. personale, aveți, de asemenea, dreptul de a vă plânge la autoritatea de protecție a datelor din statul dumneavoastră membru sau la autoritatea de protecție a datelor din Regatul Unit .

Dacă vă aflați în Elveția, puteți contacta Comisarul Federal pentru Protecția Datelor și Informații .

Retragerea consimțământului dumneavoastră: dacă ne bazăm pe consimțământul dumneavoastră pentru a vă procesa informațiile personale, care poate fi consimțământ expres și/sau implicit, în funcție de legea aplicabilă, aveți dreptul să vă retrageți consimțământul în orice moment. Vă puteți retrage consimțământul în orice moment, contactându-ne folosind datele de contact furnizate în secțiune ‘CUM NE PUTEȚI CONTACTA ÎN PRIVIND ACEST ANUNȚ?‘ de mai jos sau actualizarea preferințelor dvs.

Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că acest lucru nu va afecta legalitatea prelucrării înainte de retragerea acesteia și nici, atunci când legea aplicabilă permite, va afecta prelucrarea informațiilor dumneavoastră cu caracter personal efectuată pe baza unor motive legale de prelucrare, altele decât consimțământul.

Renunțarea la comunicările de marketing și promoționale: vă puteți dezabona de la comunicările noastre de marketing și promoționale în orice moment făcând clic pe linkul de dezabonare din e-mailurile pe care le trimitem, răspunzând „STOP” sau „DEZABONEAZĂ” la mesajele SMS pe care le trimitem, sau contactându-ne folosind detaliile furnizate în secțiune ‘CUM NE PUTEȚI CONTACTA ÎN PRIVIND ACEST ANUNȚ?‘ de mai jos. Veți fi apoi eliminat din listele de marketing. Cu toate acestea, este posibil să comunicăm în continuare cu dvs. – de exemplu, pentru a vă trimite mesaje legate de servicii care sunt necesare pentru administrarea și utilizarea contului dvs., pentru a răspunde solicitărilor de servicii sau în alte scopuri non-marketing.

Informații despre cont

Dacă doriți în orice moment să revizuiți sau să modificați informațiile din contul dvs. sau să vă închideți contul, puteți:

 • Contactați-ne folosind informațiile de contact furnizate.
 • Conectați-vă la setările contului și actualizați-vă contul de utilizator.

La solicitarea dvs. de a vă închide contul, vă vom dezactiva sau șterge contul și informațiile din bazele noastre de date active. Cu toate acestea, este posibil să păstrăm unele informații în fișierele noastre pentru a preveni frauda, ​​a depana probleme, a asista în orice investigație, pentru a ne aplica termenii legale și/sau pentru a ne conforma cerințelor legale aplicabile.

Cookie-uri și tehnologii similare: Majoritatea browserelor Web sunt setate să accepte cookie-uri în mod implicit. Dacă preferați, puteți alege, de obicei, să setați browserul pentru a elimina cookie-urile și pentru a respinge cookie-urile. Dacă alegeți să eliminați cookie-urile sau să le respingeți, acest lucru ar putea afecta anumite caracteristici sau servicii ale Serviciilor noastre. De asemenea, puteți renunța la publicitatea bazată pe interese din partea agenților de publicitate în Serviciile noastre.

Dacă aveți întrebări sau comentarii despre drepturile dumneavoastră de confidențialitate, ne puteți trimite un e-mail la adresaoffice@mapdesign.ro.

 1. CONTROALE PENTRU CARACTERISTICI DO-NOT-TRACK

Majoritatea browserelor web și unele sisteme de operare și aplicații mobile includ un Do-Not-Track („DNT”) caracteristică sau setare pe care o puteți activa pentru a semnala preferința dvs. de confidențialitate de a nu avea date despre activitățile dvs. de navigare online monitorizate și colectate. În această etapă nu există un standard tehnologic uniform pentru recunoscând și implementarea semnalelor DNT a fost finalizat. Ca atare, în prezent nu răspundem la semnalele browserului DNT sau la orice alt mecanism care comunică automat alegerea dvs. de a nu fi urmărit online. Dacă se adoptă un standard de urmărire online pe care trebuie să-l respectăm în viitor, vă vom informa despre această practică într-o versiune revizuită a acestei notificări de confidențialitate.

 1. REZIDENȚII CALIFORNIA AU DREPTURI SPECIFICE DE CONFIDENTIALITATE?

Pe scurt:  Da, dacă sunteți rezident în California, vi se acordă drepturi specifice privind accesul la informațiile dumneavoastră personale.

Codul civil din California Secțiunea 1798.83, cunoscută și sub numele de „Străluciți lumina” legea, permite utilizatorilor noștri care sunt rezidenți în California să solicite și să obțină de la noi, o dată pe an și în mod gratuit, informații despre categoriile de informații personale (dacă există) pe care le-am dezvăluit terților în scopuri de marketing direct și numele și adresele tuturor terțe părți cărora le-am partajat informații personale în anul calendaristic imediat precedent. Dacă sunteți rezident în California și doriți să faceți o astfel de solicitare, vă rugăm să ne trimiteți solicitarea în scris, folosind informațiile de contact furnizate mai jos.

Dacă aveți sub 18 ani, locuiți în California și aveți un cont înregistrat la Servicii, aveți dreptul de a solicita eliminarea datelor nedorite pe care le publicați public pe Servicii. Pentru a solicita eliminarea unor astfel de date, vă rugăm să ne contactați folosind informațiile de contact furnizate mai jos și să includeți adresa de e-mail asociată contului dvs. și o declarație că locuiți în California. Ne vom asigura că datele nu sunt afișate public pe Servicii, dar vă rugăm să rețineți că este posibil ca datele să nu fie eliminate complet sau complet din toate sistemele noastre (de ex. copii de rezervă etc.).

Notificare de confidențialitate CCPA

Codul de reglementări din California definește un ‘rezident’ la fel de:

(1) orice persoană care se află în statul California în alte scopuri decât cele temporare sau tranzitorii și
(2) orice persoană care este domiciliată în statul California care se află în afara statului California într-un scop temporar sau tranzitoriu

Toți ceilalți indivizi sunt definiți ca „nerezidenți”.

Dacă această definiția ‘rezident’ se aplică în cazul dumneavoastră, trebuie să aderăm la anumite drepturi și obligații cu privire la informațiile dumneavoastră personale.

Ce categorii de informații personale colectăm?

Am colectat următoarele categorii de informații personale în ultimele douăsprezece (12) luni:

CategorieExempleColectat
A. IdentificatoriDetalii de contact, cum ar fi numele real, alias, adresa poștală, numărul de telefon sau mobil de contact, identificatorul personal unic, identificatorul online, adresa protocolului de internet, adresa de e-mail și numele contuluiNU
B. Categoriile de informații cu caracter personal enumerate în statutul înregistrărilor clienților din CaliforniaNume, informații de contact, educație, angajare, istoric de angajare și informații financiareNU
C. Caracteristici de clasificare protejate conform legii din California sau federaleSexul și data nașteriiNU
D. Informații comercialeInformații despre tranzacții, istoricul achizițiilor, detalii financiare și informații despre platăNU
E. Informații biometriceAmprentele digitale și amprentele vocaleNU
F. Internet sau altă activitate similară în rețeaIstoricul de navigare, istoricul căutărilor, online comportament, date despre interese și interacțiuni cu site-urile, aplicațiile, sistemele și reclamele noastre și cu alte site-uri webNU
G. Date de geolocalizareLocația dispozitivuluiNU
H. Informații audio, electronice, vizuale, termice, olfactive sau similareImagini și înregistrări audio, video sau apeluri create în legătură cu activitățile noastre de afaceriNU
I. Informații profesionale sau legate de angajareDetalii de contact de afaceri pentru a vă oferi Serviciile noastre la un nivel de afaceri sau titlu de post, istoric de muncă și calificări profesionale dacă aplicați pentru un loc de muncă la noiNU
J. Informații educaționaleÎnregistrările elevilor și informațiile din directorNU
K. Inferențe extrase din alte informații personaleInferențe extrase din oricare dintre informațiile personale colectate enumerate mai sus pentru a crea un profil sau un rezumat despre, de exemplu, preferințele și caracteristicile unei persoaneDA
L. Informații personale sensibileInformații de conectare la cont, date biometrice, conținutul mesajelor de e-mail sau text, numere de card de debit sau de credit, permise de conducere, date genetice, date de sănătate, numerele de pașaport, geolocalizare precisă, origine rasială sau etnică, convingeri religioase sau filozofice, viată sexuala sau orientarea sexuala, numere de securitate socială, state numerele cărților de identitate și apartenența la sindicatDA

Vom folosi și păstra informațiile personale colectate după cum este necesar pentru a furniza Serviciile sau pentru:

 • Categoria K -Atâta timp cât utilizatorul are un cont la noi
 • Categoria L -Atâta timp cât utilizatorul are un cont la noi

Informațiile de categoria L pot fi utilizate sau dezvăluite unui furnizor de servicii sau unui contractant, în scopuri suplimentare specificate. Aveți dreptul de a limita utilizarea sau dezvăluirea informațiilor dumneavoastră personale sensibile.

De asemenea, putem colecta și alte informații personale în afara acestor categorii prin situații în care interacționați cu noi în persoană, online sau prin telefon sau poștă în contextul:

 • Primirea de ajutor prin canalele noastre de asistență pentru clienți;
 • Participarea la sondaje sau concursuri cu clienții; și
 • Facilitare în furnizarea Serviciilor noastre și pentru a răspunde întrebărilor dumneavoastră.

Cum folosim și partajăm informațiile dvs. personale?

Mai multe informații despre practicile noastre de colectare și partajare a datelor pot fi găsite în această notificare de confidențialitate.

Ne puteți contacta prin email la office@mapdesign.ro, prin vizitare https://mapdesign.ro/contact sau prin referire la datele de contact din partea de jos a acestui document.

Dacă utilizați un agent autorizat pentru a vă exercita dreptul de a renunța, putem refuza o solicitare dacă agentul autorizat nu depune dovada că acestea au fost valabile autorizat să acționeze în numele tău.

Informațiile tale vor fi partajate cu altcineva?

Putem dezvălui informațiile dumneavoastră personale cu furnizorii noștri de servicii în conformitate cu un contract scris între noi și fiecare furnizor de servicii. Fiecare furnizor de servicii este o entitate cu scop lucrativ care prelucrează informațiile în numele nostru, urmând aceleași obligații stricte de protecție a confidențialității impuse de CCPA.

Putem folosi informațiile dumneavoastră cu caracter personal în propriile noastre scopuri de afaceri, cum ar fi pentru a efectua cercetări interne pentru dezvoltare tehnologică și demonstrație. Acest lucru nu este considerat a fi ‘vânzare’ a informațiilor dumneavoastră personale.

Map Design SRL nu a dezvăluit, vândut sau partajat nicio informație cu caracter personal către terți în scopuri comerciale sau comerciale în ultimele douăsprezece (12) luni. Map Design SRL nu va vinde și nu va împărtăși în viitor informații personale care aparțin vizitatorilor site-ului, utilizatorilor și altor consumatori.

Drepturile dumneavoastră cu privire la datele dumneavoastră personale

Dreptul de a solicita ștergerea datelor — Solicitare de ștergere

Puteți cere ștergerea informațiilor dumneavoastră personale. Dacă ne cereți să vă ștergem informațiile personale, vă vom respecta solicitarea și vă vom șterge informațiile personale, sub rezerva anumitor excepții prevăzute de lege, cum ar fi (dar fără a se limita la) exercitarea de către un alt consumator a dreptului său la libertatea de exprimare , cerințele noastre de conformitate care rezultă dintr-o obligație legală sau orice prelucrare care poate fi necesară pentru a proteja împotriva activităților ilegale.

Dreptul de a fi informat — Solicitare de a ști

În funcție de circumstanțe, aveți dreptul să știți:

 • dacă colectăm și folosim informațiile dumneavoastră personale;
 • categoriile de informații personale pe care le colectăm;
 • scopurile pentru care sunt utilizate informațiile personale colectate;
 • dacă vindem sau distribuim informații cu caracter personal către terți;
 • categoriile de informații personale pe care le-am vândut, partajat sau dezvăluit în scop comercial;
 • categoriile de terți cărora le-au fost vândute, partajate sau dezvăluite informațiile personale în scop comercial;
 • scopul comercial sau comercial pentru colectarea, vânzarea sau partajarea informațiilor personale; și
 • informațiile personale pe care le-am colectat despre dumneavoastră.

În conformitate cu legea aplicabilă, nu suntem obligați să furnizăm sau să ștergem informații despre consumator care sunt de-identificate ca răspuns la o solicitare a consumatorului sau să reidentificăm datele individuale pentru a verifica o solicitare a consumatorului.

Dreptul la nediscriminare pentru exercitarea drepturilor la confidențialitate ale consumatorului

Nu vă vom discrimina dacă vă exercitați drepturile de confidențialitate.

Dreptul de a limita utilizarea și dezvăluirea informațiilor personale sensibile

Dacă afacerea colectează oricare dintre următoarele:

 • informații de securitate socială, permise de conducere, cărți de identitate de stat, numere de pașapoarte
 • informații de conectare la cont
 • numerele cărților de credit, informațiile privind contul financiar sau acreditările care permit accesul la astfel de conturi
 • geolocalizare precisă
 • origine rasială sau etnică, convingeri religioase sau filozofice, apartenență la sindicat
 • conținutul e-mailului și textului, cu excepția cazului în care compania este destinatarul vizat al comunicării
 • date genetice, date biometrice și date de sănătate
 • date privind orientarea sexuală și viața sexuală

aveți dreptul de a direcționa acea companie să limiteze utilizarea informațiilor dumneavoastră personale sensibile la acea utilizare care este necesară pentru realizarea Serviciilor.

Odată ce o companie primește solicitarea dvs., nu mai are voie să utilizeze sau să dezvăluie informațiile dvs. personale sensibile în orice alt scop, cu excepția cazului în care oferiți consimțământul pentru utilizarea sau dezvăluirea informațiilor personale sensibile în scopuri suplimentare.

Vă rugăm să rețineți că informațiile personale sensibile care sunt colectate sau procesate fără scopul de a deduce caracteristici despre un consumator nu sunt acoperite de acest drept, precum și informațiile disponibile publicului.

Pentru a vă exercita dreptul de a limita utilizarea și dezvăluirea informațiilor personale sensibile, vă rugăm e-mail: office@mapdesign.ro sau trimiteți o cerere de acces la subiectul datelor.

Proces de verificare

La primirea cererii dvs., va trebui să vă verificăm identitatea pentru a stabili că sunteți aceeași persoană despre care avem informațiile în sistemul nostru. Aceste eforturi de verificare ne impun să vă cerem să furnizați informații, astfel încât să le putem potrivi cu informațiile pe care ni le-ați furnizat anterior. De exemplu, în funcție de tipul de solicitare pe care o trimiteți, vă putem cere să furnizați anumite informații, astfel încât să putem potrivi informațiile pe care le furnizați cu informațiile pe care le avem deja în dosar sau vă putem contacta printr-o metodă de comunicare (de ex. telefon sau e-mail) pe care ni le-ați furnizat anterior. Putem folosi și alte metode de verificare, după cum ne impun circumstanțele.

Vom folosi numai informațiile personale furnizate în cererea dumneavoastră pentru a vă verifica identitatea sau autoritatea de a face cererea. În măsura în care este posibil, vom evita să vă solicităm informații suplimentare în scopul verificării. Cu toate acestea, dacă nu vă putem verifica identitatea din informațiile deja păstrate de noi, vă putem solicita să furnizați informații suplimentare în scopul verificării identității dumneavoastră și în scopuri de securitate sau de prevenire a fraudei. Vom șterge astfel de informații furnizate suplimentar de îndată ce vom termina de verificarea dvs.

Alte drepturi de confidențialitate

 • Vă puteți opune prelucrării informațiilor dumneavoastră personale.
 • Puteți solicita corectarea datelor dumneavoastră cu caracter personal dacă acestea sunt incorecte sau nu mai sunt relevante sau puteți cere restricționarea procesării informațiilor.
 • Puteți desemna un agent autorizat pentru a face o cerere conform CCPA în numele dvs. Putem refuza o solicitare din partea unui agent autorizat care nu depune dovada că au fost valabil autorizat pentru a acționa în numele dvs. în conformitate cu CCPA.
 • Puteți solicita să renunțați la vânzarea sau partajarea viitoare a informațiilor dumneavoastră personale către terți. La primirea unei solicitări de renunțare, vom acționa asupra cererii cât mai curând posibil, dar nu mai târziu de cincisprezece (15) zile de la data depunerii cererii.

Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteți contacta prin email la office@mapdesign.ro, prin vizitare https://mapdesign.ro/contact,sau prin referire la datele de contact din partea de jos a acestui document. Dacă aveți o plângere cu privire la modul în care gestionăm datele dvs., am dori să primim informații de la dvs.

 1. REZIDENȚII ÎN VIRGINIA AU DREPTURI SPECIFICE LA INTIMITATE?

Pe scurt:  Da, dacă sunteți rezident în Virginia, vi se pot acorda drepturi specifice privind accesul și utilizarea informațiilor dumneavoastră personale.

Notificare de confidențialitate Virginia CDPA

În conformitate cu Legea privind protecția datelor consumatorilor din Virginia (CDPA):

‘Consumator’ înseamnă o persoană fizică care este rezidentă a Commonwealth-ului care acționează numai într-un context individual sau gospodăresc. Nu include o persoană fizică care acționează într-un context comercial sau de angajare.

‘Date personale’ înseamnă orice informație care este legată sau care poate fi legată în mod rezonabil de o persoană fizică identificată sau identificabilă. ‘Date personale’ nu include date de-identificate sau informații disponibile public.

„Vânzarea datelor cu caracter personal ”înseamnă schimbul de date cu caracter personal contra cost.

Dacă această definiție ‘consumator’ se aplică în cazul dumneavoastră, trebuie să aderăm la anumite drepturi și obligații cu privire la datele dumneavoastră cu caracter personal.

Informațiile pe care le colectăm, le folosim și le dezvăluim despre dumneavoastră vor varia în funcție de modul în care interacționați Map Design SRL și Serviciile noastre. Pentru a afla mai multe, vă rugăm să accesați următoarele link-uri:

Drepturile dumneavoastră cu privire la datele dumneavoastră personale

 • Dreptul de a fi informat dacă prelucrăm sau nu datele dumneavoastră cu caracter personal
 • Dreptul de a accesa datele dumneavoastră personale
 • Dreptul de a corecta inexactitățile datelor dumneavoastră cu caracter personal
 • Dreptul de a solicita ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal
 • Dreptul de a obține o copie a datelor personale pe care ni le-ați partajat anterior
 • Dreptul de a renunța la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal dacă acestea sunt utilizate pentru publicitate direcționată, vânzarea de date cu caracter personal sau crearea de profiluri în vederea adoptării unor decizii care produc efecte juridice sau similare semnificative („profilare”)

Map Design SRL nu a vândut nicio dată cu caracter personal către terți în scopuri comerciale sau comerciale. Map Design SRL nu va vinde în viitor date personale care aparțin vizitatorilor site-ului, utilizatorilor și altor consumatori.

Exercitați-vă drepturile prevăzute în Virginia CDPA

Mai multe informații despre practicile noastre de colectare și partajare a datelor pot fi găsite în această notificare de confidențialitate.

Ne puteți contacta prin e-mail la office@mapdesign.ro, prin transmiterea unei  cereri de acces la persoana vizată, sau prin referire la datele de contact din partea de jos a acestui document.

Dacă utilizați un agent autorizat pentru a vă exercita drepturile, putem refuza o solicitare în cazul în care agent autorizat nu depune dovada că acestea au fost valabile autorizat să acționeze în numele tău.

Proces de verificare

Vă putem solicita să furnizați informații suplimentare necesare în mod rezonabil pentru a verifica solicitarea dvs. și a consumatorului dvs. Dacă depuneți cererea printr-un agent autorizat, este posibil să fie nevoie să colectăm informații suplimentare pentru a vă verifica identitatea înainte de a vă procesa solicitarea.

La primirea cererii dvs., vom răspunde fără întârzieri nejustificate, dar în toate cazurile, în termen de patruzeci și cinci (45) de zile de la primire. Perioada de răspuns poate fi prelungită o dată cu patruzeci și cinci (45) de zile suplimentare atunci când este necesar în mod rezonabil. Vă vom informa despre orice astfel de prelungire în perioada inițială de răspuns de 45 de zile, împreună cu motivul prelungirii.

Dreptul la apel

Dacă refuzăm să luăm măsuri cu privire la solicitarea dumneavoastră, vă vom informa cu privire la decizia noastră și la motivarea acesteia. Dacă doriți să contestați decizia noastră, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail laoffice@mapdesign.ro. În termen de șaizeci (60) de zile de la primirea unei contestații, vă vom informa în scris cu privire la orice acțiune întreprinsă sau neîntreprinsă ca răspuns la contestație, inclusiv o explicație scrisă a motivelor deciziilor. Dacă contestația dvs. este respinsă, puteți contacta  procurorul general pentru a depune o plângere .

 1. FACEM ACTUALIZĂRI LA ACEST ANUNȚ?

Pe scurt:  Da, vom actualiza această notificare după cum este necesar pentru a rămâne în conformitate cu legile relevante.

Este posibil să actualizăm această notificare de confidențialitate din când în când. Versiunea actualizată va fi indicată printr-o actualizare „Revizuit” data și versiunea actualizată va intra în vigoare de îndată ce va fi accesibilă. Dacă aducem modificări semnificative acestei notificări de confidențialitate, vă putem notifica fie publicând în mod vizibil o notificare cu privire la astfel de modificări, fie trimițându-vă direct o notificare. Vă încurajăm să examinați frecvent această notificare de confidențialitate pentru a fi informat despre modul în care vă protejăm informațiile.

 1. CUM NE PUTEȚI CONTACTA REFERITOR LA ACEST ANUNȚ?

Dacă aveți întrebări sau comentarii despre această notificare, puteți trimite-ne un e-mail laoffice@mapdesign.ro sau contactați-ne prin posta la:

Map Design SRL
Calea Aradului, nr. 18, Timișoara, Timiș, 300000, România

 1. CUM PUTEȚI REVIZUI, ACTUALIZA SAU ȘTERGE DATELE PE CARE LE COLECTAM DE LA DVS.?

Pe baza legilor aplicabile din țara dvs., este posibil să aveți dreptul de a solicita acces la informațiile personale pe care le colectăm de la dvs., de a modifica acele informații sau de a le șterge. Pentru a solicita revizuirea, actualizarea sau ștergerea informațiilor dvs. personale, vă rugăm completați și trimiteți a cerere de acces la subiectul datelor.

Politica de confidentialitate
Topografie, Cadastru, Fotogrametrie, Asistenta Topografica
Close Search Window