Suntem o companie ce ofera multiple servicii masuratori topografice si documentatii cadastru in Timisoara

Servicii profesionale de topografie, fotogrametrie si cadastru Timisoara

Din anul 2005, ne-am inceput activitatea, oferim cele mai bune servicii de topografie, fotogrametrie și cadastru in Timișoara, precum si in restul tarii. 

Avem un număr insemnat de clienți fideli care se bazează pe noi pentru a continua proiectele anterioare și pentru a finaliza cu succes proiectele noi. Indiferent de gradul de complexitate al fiecărui proiect, îndeplinim și depășim mereu așteptările clienților noștri.

Valorile companiei noastre, sunt date de devotamentul nostru ferm de a furniza servicii profesionale de cea mai înaltă calitate. Alocam atenție la fiecare detaliu al proiectelor noastre. Procedurile și standardele noastre de verificare pentru masuratorile topografice executate mentin calitatea de la începutul proiectului până la final.

 
Cadastru Timisoara, Masuratori Topografice
Proiecte
0 +
Asistente Topografice
0 +
Ani de Experienta
0 +
Clienti Multumiti
0 +
Cadastru Timisoara, Intabulare Teren Si Constructie
Fiind acreditată ANCPI, Map Design garantează calitatea și profesionalismul serviciilor oferite. Menținem standarde de calitate ridicate în fiecare proiect de topografie si cadastru în Timișoara.
Topografie Timisoara
ANCPI
Certificati

Experiență și Profesionalism în Topografie, Fotogrametrie si Cadastru Timisoara

Oferirim de servicii cadastrale, topografice si fotogrametrice exceptionale pentru institutii publice și private. Portofoliul nostru diversificat atestă capacitatea noastră de a gestiona proiectele dumneavoastră de la concepție până la finalizare.

Acreditarea ANCPI certifica calificarea si profesionalismul echipei Map Design, precum si dotarile de ultima generatie utilizate pentru fiecare lucrare de topografie si cadastru în Timișoara

Servicii Topo-Cadastrale Exacte

Abordam fiecare proiect cu un nivel de atentie ce depaseste nevoile clientilor nostrii.

Accesibili & Precisi

Suntem atenti la detalii, inclusiv in ceea ce tine de costurile seviciilor noastre.
Servicii de topografie si cadastru Timisoara profesionale

Servicii de topografie, fotogrametrie si cadastru Timisoara, exacte, rapide si la cea mai înaltă calitate

Implica realizarea unui plan pentru proiectare, sau un „plan topo”, este o reprezentare grafică a elementelor care delimitează proprietatea și include detalii precum elevatii, retele edilitare, vecinatati și constructii

Un plan cadastral este realizar printr-o măsurătoare necesara pentru a stabili limitele de proprietate ale unei parcele folosind acte de proprietate, ceea ce implică găsirea sau stabilirea colțurilor proprietății

Aceasta este esențială în orice șantier de construcții. Se referă la suportul specializat oferit de topografi în procesul de planificare, realizare și monitorizare a lucrărilor de executie, garantând precizia și calitatea superioară a execuției constructiilor

Imaginile obtinute din zborul cu drona sunt ulterior procesate și analizate pentru generarea de hărți topografice, modele 3D si date geospațiale esențiale în: construcții, urbanism, monitorizarea terenurilor sau cadastru.

Echipa Map Design - mapping and more

Cadastru Timisoara, Topografie Timisoara

Ovidiu STOIA

Fondator & CEO

Iubitor de animale, pasionat de muzica si de protectia mediului. Atras de stiintele exacte

Marius Vilau

Project Manager

Familist convins, iubitor de sporturi nautice si de natura. Mereu in pas cu notatile legislative

Servicii profesionale Topografie & Cadastru si Fotogrametrie

Map Design oferă masuratori topografice, documentatii cadastrale si servicii fotogrametrice pentru afaceri, agentii imobiliare, birouri de arhitectura si proiectare pentru dezvoltare teritorială în zona metropolitana Timisoara si in intreaga tara

Cate ceva de la clientii nostrii

Cateva dinte motivele de mandriei, ale Map Design, venite din partea clientilor pentru serviciile de topografie, fotogrametrie si cadastru Timisoara

Vilau Eva
Vilau Eva
2023-11-18
Profesioniști desăvârșiți! Cu greu am găsit topografi serioși și de cucant. La Map Design, i-am găsit!
Emilia Codrianu
Emilia Codrianu
2023-10-31
Echipa tânără și dinamica, au rezolvat situații dificile pentru alții, in termene normale si la costuri acceptabile. Recomand!
Tudor Iacob
Tudor Iacob
2023-10-12
Am colaborat exemplar la mai multe proiecte cu Map Design, au dat dovada de profesionalism și seriozitate ori de câte ori i - am solicitat. Ii recomand pentru calitatea lucrărilor executate.
Herbei Dan
Herbei Dan
2023-09-14
O echipa de profesionisti. Recomand!
Sergiu Stetco
Sergiu Stetco
2023-09-13
Am fost foarte mulțumit de serviciile oferite de Map Design. Echipa lor a făcut o treabă excelentă la trasarea parcelei mele din Sacalaz. Au fost prompți și au organizat ieșirea în teren in funcție de programul meu. Recomand cu încredere firma lor pentru servicii de topografie.
Silviu Petrescu
Silviu Petrescu
2023-09-12
Profesionisti, seriosi si proactivi. recomand cu caldura serviciile lor.
Pop Angela
Pop Angela
2023-09-12
O echipa serioasa, a realizat lucrarea de trasare in timp foarte scurt si profesional.
Alina Alexandra Hasna
Alina Alexandra Hasna
2023-09-07
Map Design este o companie de topografie de top care oferă servicii de înaltă calitate la prețuri competitive. Am apelat la Map Design pentru a obține un plan de situație pentru un proiect de construcție. Topografii lor au fost foarte profesioniști și s-au asigurat că am primit toate informațiile de care aveam nevoie, la timp. Procesul a fost foarte bine organizat și eficient. Topografii au fost la timp pentru întâlnirile noastre și s-au asigurat că am înțeles toate detaliile. 💯💪👍
Alina Nicorici
Alina Nicorici
2023-05-24
Profesionisti si prompti. Recomand. Dintre toate firmele de topografie cu care am colaborat sunt cei mai eficienti.
Marius Vilau
Marius Vilau
2020-10-26
Best place in town for landsurveying

Topografie
Cadastru
Masuratori Topografice 3D
Fotogrametrie
Topografie, Cadastru, Asistenta Topografica
Biserici Inlemnite

Map Design, intrebari si raspunsuri

Afla informatii generale despre Map Design - mapping and more

Map Design este o societate comerciala care presteaza servicii autorizate de topografie, fotogrametrie si cadastru in Timisoara. Scopul nostru este sa oferim cele mai bune solutii tehnico-juridice pentru domeniul nostru de activitate la cel mai bun raport calitate-pret.

Suntem comunicativi, iti intelegem problemele si solutionam cu promptitudine toate aspectele ce tin de domeniul topografiei, cadastrului si fotogrametriei. Totodata avem grja de bugetul tau.

  • Poți sta liniștit pentru 30 de zile, timp în care noi îți rezolvăm o documentație avizată OCPI.
  • Poți dormi bine o săptămână, timp în care noi facem măsurători topografice, le prelucrăm și le trimitem arhitectului.
  • Poți savura cea mai bună cafea, alaturi de noi, la biroul nostru de topografie si cadastru Timisoara.
  • Poți pleca în luna de miere liniștit, la întoarcere primești Extrasul CF pentru noua achiziție imobiliară, avand cadastrul actualizat.
  • Dacă tot te-ai casatorit, îți facem poze din dronă la nunta si la nunta de aur :).

Map Design este o echipa de oameni faini, dinamici, cu experienta, profesionalism, vorbim pe intelesul tuturor despre ceea ce inca nu ati inteles. Deși avem multe de împărtășit, vă invităm să ne cunoașteți personal pentru a vă forma o impresie autentică, care cu siguranță va depăși modesta noastră descriere.

Durata de execuție a unui proiect variază în funcție de tipul acestuia. Pentru un proiect tehnic topografic sau fotogrametric, timpul de execuție poate fi de câteva zile. În cazul obținerii unui aviz cadastral din partea OCPI, procesul poate dura aproximativ o lună.

Pentru informații concrete privind termenele și costurile, vă rugăm să nu ezitați să ne trimiteți o cerere de ofertă.

Oferim o gamă largă de servicii tehnice de măsurare, folosind instrumente și aparatură topografică sau fotogrametrică. Realizăm prelucrarea măsurătorilor, generând modele digitale ale terenului și construcțiilor și extragerea de date de interes. Oferim asistență tehnică în execuție, precum și documentații cadastrale diverse, având la bază, de cele mai multe ori, informațiile colectate pentru serviciile tehnice.

Pentru a vă oferi un preț exact, vă rugăm să ne contactați cu detalii specifice despre proiectul dvs., Map Design oferă servicii topo-cadastrale la un raport excelent calitate-preț-profesionalism-responsabilitate. Suntem întotdeauna la dispoziția dvs. și vă așteptăm cu drag să ne contactați.

Dacă intenționezi să realizezi o construcție, să divizezi un teren sau o clădire, să tranzacționezi proprietăți, să proiectezi pe baza unui model 3D precis al unei locații sau să monitorizezi deformările unei structuri, Map Design este alegerea potrivită. Oferim servicii de topografie, fotogrametrie și cadastru. Nu ezita să ne contactezi pentru o ofertă gratuită.

Nu ai gasit? Te ajutam!

Contacteaza-ne, iti vom raspunde in cel mai scurt timp.

Cine Suntem
Topografie, Cadastru, Fotogrametrie, Asistenta Topografica
Close Search Window