Servicii profesionale de cadastru pentru orice proprietate, teren constuctie sau apartament

Modificare Suprafata Cartea Funciara

Documentația pentru modificare suprafata Carte Funciara unei proprietati, reprezintă un ansamblu de documente tehnice si juridice necesare pentru actualizarea informațiilor in Cartea Funciara a proprietatii, privind suprafața acestuia.

Cartea Funciară conform codului civil, constituie act de proprietate. Ea este o bază de date publică care cuprinde informații despre toate imobilele din România, precum: suprafata, categoria de folosinta, forma si locatia proprietatilor, informatii despre proprietari si actele in baza carora au dobandit dreptul de proprietate si sarcini, daca este cazul.

Supraftata Carte Funciara, Documentatie Cadastrala, Actualizare Date Imobil
0 +
Proiecte
0 +
Asistente Topografice
0 +
Ani de Experienta
0 +
Clienti Multumiti

Documentatia pentru Modificarea Suprafata Carte Funciara

Pentru rezolvarea corecta a documentatiei cadastrale de care aveti nevoie, este necesara furnizarea actelor relevante ale proprietatii dumneavoastră. Un specialist din cadrul firmei va poate ghida in acest proces, in vederea solutionarii favorabile a documentatiei dumneavoastra:

  • Cererea de actualizare a suprafeței imobilului, semnată de proprietarul de drept sau de reprezentantul legal.
  • Extrasul din Cartea Funciară ca dovadă a calității de proprietar.
  • Copie a actului de identitate al proprietarului.
  • Declarație pe propria răspundere, referitoare la asumarea limitei de proprietate si suprafata Carte Funciara a imobilului măsurat.
  • Declarație notarială privind acceptul de modificare suprafața a imobilului în Cartea Funciară.
  • Proces-verbal de bună vecinătate, necesar doar în cazul modificării in plus a suprafeței. Acesta trebuie semnat de către proprietarii învecinați pe laturile neîmprejmuite si a căror limită de proprietate nu este înregistrată în baza de date electronică a ANCPI.
  • Documentația tehnică cadastrală, întocmită de un inginer topograf autorizat ANCPI, care include printre altele Planul de Amplasament si Delimitare (PAD) actualizat al imobilului cu noua suprafață Carte Funciara și datele cadastrale referitoare la dimensiuni, poziție și alte caracteristici ale imobilului.
Modificare Suprafata Carte Funciara, Actualizare Date Imobil
Map Design este o companie de topografie și cadastru din Timișoara care garanteaza servicii de înaltă calitate, respectând standardele ANCPI
Topografie Timisoara
ANCPI
Certificati

Finalizarea Documentatiei de Modificare Suprafata in Cartea Funciara

După completarea documentației de modificare a suprafetei imobilului, aceasta trebuie depusă la Biroul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) din zona în care se află imobilul. După verificare, documentația cadastrală va fi avizată, iar modificările vor fi înregistrate în Cartea Funciară.

Modificare de suprafața a unui imobil devine necesară atunci când suprafața reală, rezultata din măsurători, a acestuia diferă de suprafata Carte Funciară. Acest lucru poate fi cauzat de modificări ale imobilului, cum ar fi extinderi sau reduceri ale suprafeței datorate eroziunii solului sau a altor fenomene, din cauza erorilor de măsurare, sau din cauze ce țin de înregistrări anterioare greșite cu privire la suprafata Carte Funciara.

Este important de menționat că orice modificare suprafața Carte Funciara poate avea implicații legale și fiscale, precum și impact asupra drepturilor de proprietate. Prin urmare, obținerea de consultanță juridică și respectarea legislației în vigoare sunt importante.

Servicii Topo-Cadastrale Exacte

Abordam fiecare proiect cu un nivel de atentie ce depaseste nevoile clientilor nostrii.

Accesibili & Precisi

Suntem atenti la detalii, inclusiv in ceea ce tine de costurile seviciilor noastre

Servicii de topografie si cadastru exacte și rapide, la cea mai înaltă calitate

005 Map Https://Mapdesign.ro/Cadastru/Modificare-Suprafata-Carte-Funciara/

MASURATORI TOPOGRAFICE

Implica realizarea unui plan pentru proiectare, sau un „plan topo”, este o reprezentare grafică a elementelor care delimitează proprietatea și include detalii precum elevatii, retele edilitare, vecinatati și constructii

008 Location Https://Mapdesign.ro/Cadastru/Modificare-Suprafata-Carte-Funciara/

SERVICII CADASTRALE

Un plan cadastral este realizar printr-o măsurătoare necesara pentru a stabili limitele de proprietate ale unei parcele folosind acte de proprietate, ceea ce implică găsirea sau stabilirea colțurilor proprietății

002 Mapping 1 Https://Mapdesign.ro/Cadastru/Modificare-Suprafata-Carte-Funciara/

ASISTENTA TOPOGRAFICA

Aceasta este esențială în orice șantier de construcții. Se referă la suportul specializat oferit de topografi în procesul de planificare, realizare și monitorizare a lucrărilor de executie, garantând precizia și calitatea superioară a execuției constructiilor

010 Measuring Https://Mapdesign.ro/Cadastru/Modificare-Suprafata-Carte-Funciara/

DOCUMENTATII CADASTRALE AUTORIZATE

Fiind autorizati ANCPI, putem verifica, constata si  determina posibile încălcări ale dreptului de proprietate sau alte aspecte nefavorabile din punct de vedere cadastral si putem aduce solutii

Servicii profesionale Topografie & Cadastru

Map Design oferă masuratori topografice si documentatii cadastrale pentru afaceri, agentii imobiliare, birouri de arhitectura si proiectare pentru dezvoltare teritorială în zona metropolitana Timisoara si in intreaga tara

Modificare Suprafata Carte Funciara
Topografie, Cadastru, Asistenta Topografica
Close Search Window