Servicii profesionale de cadastru pentru orice proprietate, teren constuctie sau unitate individuala

Dezlipire / Alipire Unitatate Individuala (Apartament)

Unitate Individuala, este denumirea din Cartea Funciara data apartamentelor sau SAD-urilor.

Acest tip de documentatie este necesar pentru dezlipirea sau alipirea unităților individuale, fie că acestea sunt apartamente sau SAD-uri. Acest proces presupune separarea sau unificarea proprietăților imobiliare, pentru a satisface diverse necesități.

Motivele pentru dezlipirea sau alipirea de unitate individuala pot varia, incluzând vânzarea, transferul de proprietate, extinderea sau consolidarea proprietății, ajustarea destinației terenului, necesități legate de planificare urbanistică sau încetarea indiviziunii.

Unitate Individuala, Alipire Dezlipire, Acte Cadastru
Proiecte
0 +
Asistente Topografice
0 +
Ani de Experienta
0 +
Clienti Multumiti
0 +

Documentatia pentru Dezlipire / Alipire Unitatate Individuala

Pentru rezolvarea corecta a documentatiei cadastrale de care aveti nevoie, este necesara furnizarea actelor relevante ale proprietatii dumneavoastră. Un specialist din cadrul firmei va poate ghida in acest proces, in vederea solutionarii favorabile a documentatiei dumneavoastra:

  1. Cererea de Receptie si Inscriere Cererea trebuie să fie semnată de titularul dreptului de proprietate sau de reprezentantul său legal și să specifice intenția de dezlipire sau alipire a unitatii individuale.
  2. Extrasul din Cartea Funciară care atestă dreptul de proprietate asupra unității individuale înainte de dezlipire/alipire.
  3. Releveu/Relevee cu viza OCPI: Acest document se preia din documentația anterioară de apartamentare și este necesar pentru a certifica componenta pentru fiecare unitate individuala   înainte de dezlipire/alipire, precum si faptul ca nu au fost facute modificari interioare fara Autorizatie de Construire.
  4. Copie Act de Identitate: Documentul care confirmă identitatea proprietarului sau a reprezentantului legal.
  5. Certificatul de Urbanism: Eliberat de autoritatea locală, acest document atestă legalitatea dezlipirii/alipirii din perspectivă urbanistică, si conformitatea cu legislatia in constructii.
  6. Declarație din partea proprietarului: Această declarație confirmă acceptarea suprafetelor rezultate, se urmaza a fi inscrise ulteriori in Cartea Funciara.
  7. Documentația Tehnică Cadastrală: Elaborată de un inginer topograf autorizat ANCPI, aceasta conține releveele care prezinta situația actuală și cea propusă a unității individuale/ unitatilor individuale rezultate in urma documentatiei de alipire/dezlipire.
  8. Alte acte, in funcție de situația juridica a imobilului ce face obiectul documentației.
Unitate Individuala, Alipire Dezlipre, Aviz Cadastru, Releveu
Map Design este o companie de topografie și cadastru din Timișoara care garanteaza servicii de înaltă calitate, respectând standardele ANCPI
Topografie Timisoara
ANCPI
Certificati

Finalizarea documentatiei de Dezlipire / Alipire Unitatate Individuala

Odată ce documentația ce priveste unitatea individuala este completă, aceasta se depune la Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară din raza teritorială. După verificare, documentele vor fi avizate favorabil, iar noile numere cadastrale vor fi alocate unității individuale după dezlipire/alipire.

Operatiunea alipire / dezlipire unitate individuala se finalizeaza de catre proprietar in fata notarului, care va face inscrieriile aferente noii / noilor Carti Funciare.

Servicii Topo-Cadastrale Exacte

Abordam fiecare proiect cu un nivel de atentie ce depaseste nevoile clientilor nostrii.

Accesibili & Precisi

Suntem atenti la detalii, inclusiv in ceea ce tine de costurile seviciilor noastre

Servicii de topografie si cadastru exacte și rapide, la cea mai înaltă calitate

Foroframetrie

MASURATORI TOPOGRAFICE

Implica realizarea unui plan pentru proiectare, sau un „plan topo”, este o reprezentare grafică a elementelor care delimitează proprietatea și include detalii precum elevatii, retele edilitare, vecinatati și constructii

008 Location Https://Mapdesign.ro/Cadastru/Dezlipire-Alipire-Unitate-Individuala/

SERVICII CADASTRALE

Un plan cadastral este realizat printr-o măsurătoare necesara pentru a stabili limitele de proprietate ale unei parcele folosind acte de proprietate, ceea ce implică găsirea sau stabilirea colțurilor proprietății

002 Mapping 1 Https://Mapdesign.ro/Cadastru/Dezlipire-Alipire-Unitate-Individuala/

ASISTENTA TOPOGRAFICA

Aceasta este esențială în orice șantier de construcții. Se referă la suportul specializat oferit de topografi în procesul de planificare, realizare și monitorizare a lucrărilor de executie, garantând precizia și calitatea superioară a execuției constructiilor

010 Measuring Https://Mapdesign.ro/Cadastru/Dezlipire-Alipire-Unitate-Individuala/

DOCUMENTATII CADASTRALE AUTORIZATE

Fiind autorizati ANCPI, putem verifica, constata si  determina posibile încălcări ale dreptului de proprietate sau alte aspecte nefavorabile din punct de vedere cadastral si putem aduce solutii

Servicii profesionale Topografie & Cadastru

Map Design oferă masuratori topografice si documentatii cadastrale pentru afaceri, agentii imobiliare, birouri de arhitectura si proiectare pentru dezvoltare teritorială în zona metropolitana Timisoara si in intreaga tara

Dezlipire – alipire Unitate individuală
Topografie, Cadastru, Fotogrametrie, Asistenta Topografica
Close Search Window