Furnizam servicii de asistenta topografica profesionala pentru executia proiectelor de construcții, inginerie și nu numai.

Model 3D si Harta 3D ale Terenului

Un model 3D al terenului este o reprezentare tridimensionala a suprafetei acestuia, care include si elemente precum vegetatia, constructiile, utilitatile sau alte obiecte. Modelul 3D al terenului va permite sa vizualizati si sa masurati orice detaliu, sa identificati probleme sau riscuri, sa planificati si sa monitorizati lucrari de construcții, infrastructură si amenajarea teritoriului.

O harta 3D a terenului este o reprezentare bidimensionala a modelului 3D, care include si informatii georeferentiate. O harta 3D a terenului va permite sa comparati si sa corelati datele obtinute cu alte surse: imagini satelitare, planuri cadastrale, studii geologice, etc.

Utilizand un model 3D sau o harta 3D, ale terenului, transpuneti realitatea exterioară în viitor, bazându-vă pe ideile din planurile inginerilor și arhitecților. 

Model 3D, Harta 3D 2
0 +
Proiecte
0 +
Asistente Topografice
0 +
Ani de Experienta
0 +
Clienti Multumiti

Servicii de Topografie digitala: măsurători, model 3D și hartă 3D

Atat in executie, cat si in proiectare, asistenta topografica reprezintă un pilon fundamental pentru implementarea cu succes a proiectelor, asigurând că execuția acestora respectă cu precizie specificațiile și planurile tehnice autorizate. Asadar, asistenta topografica permite proiectarea, planificarea și executia constructiilor, eficient, asigurând astfel calitatea și respectarea proiectelor in teremenele fixate.

  • Vizualizare realista: Puteti sa vedeti terenul asa cum este in realitate, cu toate detaliile si caracteristicile sale, precum relieful, vegetatia, cladirile, drumurile etc.
  • Precizie si acuratete: Pe modelul 3D, puteti sa masurati si sa pozitionati cu exactitate elementele terenului, evitand erorile si neconcordantele care pot aparea in planurile traditionale.
  • Simulare si analiza: In harta 3D, puteti sa testati diferite scenarii si solutii de proiectare, sa evaluati impactul lor asupra terenului si mediului inconjurator, sa optimizati costurile si resursele necesare.
  • Comunicare si colaborare: Folodind un model 3D sau o harta 3D, puteti sa schimbati informatii si feedback intre membrii echipei de proiectare, clienti si alte parti interesate, imbunatatind intelegerea si satisfactia tuturor celor implicati.
  • Eficienta si economie: Puteti sa reduceti timpul si costurile de proiectare, deoarece puteti sa realizati mai multe operatii si modificari in mediul digital, fara a necesita masuratori sau deplasari suplimentare pe teren.
  • Creativitate si inovatie: Utilizand harti si modele 3D, ale terenului, aveti posibilitatea sa stimulati gandirea creativa si sa explorati posibilitati nelimitate de proiectare, generand solutii originale si inedite, care sa se potriveasca nevoilor si preferintelor clientilor.
  • Prezentare si promovare: Puteti sa impresionati publicul prin aspectul atractiv si interactiv al modelului sau hartii 3D, captand atentia si interesul potentialilor clienti sau investitori pentru proiectul dumneavoastra.
  • Documentatie si arhivare: Modelele digitate ale terenului, va ofera posibilitatea unei surse completa si actualizata de date despre terenul proiectat, care poate fi usor accesata, stocata si transmisa oricui are nevoie de ea.
Model 3D, Harta 3D, Topografie 3D, Masuratori 3D
Map Design se remarcă prin precizie excepțională și experiență vastă, oferind măsurători topografice superioare pentru nevoile dumneavoastra
Topografie
Servicii de Topografie
Profesionale

Model 3D și Hartă 3D pentru Analiza și Planificare

Pentru a realiza un model 3D si o harta 3D ale terenului, noi folosim instrumente moderne si performante, cum ar fi dronele, scanerele laser sau camerele digitale. Acestea ne permit sa colectam date precise si complete intr-un timp scurt si cu un cost redus. De asemenea, noi folosim software specializat pentru a procesa si a analiza datele colectate, pentru a elimina erorile si a optimiza rezultatele.

Daca aveti nevoie de o solutie eficienta si precisa pentru a documenta si analiza starea actuala a unui teren, atunci va recomandam serviciile noastre de topografie 3D.

Va oferim posibilitatea de a obtine un model 3D si o harta 3D ale terenului, care va reflecta cu fidelitate forma, dimensiunile si caracteristicile acestuia, fie ca aveti un proiect pentru un teren agricol, forestier, urban, industrial sau turistic.

 

Servicii Topo-Cadastrale Exacte

Abordam fiecare proiect cu un nivel de atentie ce depaseste nevoile clientilor nostrii.

Accesibili & Precisi

Suntem atenti la detalii, inclusiv in ceea ce tine de costurile seviciilor noastre

Servicii de topografie si cadastru exacte și rapide, la cea mai înaltă calitate

Foroframetrie

MASURATORI TOPOGRAFICE

Implica realizarea unui plan pentru proiectare, sau un „plan topo”, este o reprezentare grafică a elementelor care delimitează proprietatea și include detalii precum elevatii, retele edilitare, vecinatati și constructii

008 Location Https://Mapdesign.ro/Asistenta-Topografica/Model-3D-Harta-3D-Teren/

SERVICII CADASTRALE

Un plan cadastral este realizar printr-o măsurătoare necesara pentru a stabili limitele de proprietate ale unei parcele folosind acte de proprietate, ceea ce implică găsirea sau stabilirea colțurilor proprietății

002 Mapping 1 Https://Mapdesign.ro/Asistenta-Topografica/Model-3D-Harta-3D-Teren/

ASISTENTA TOPOGRAFICA

Aceasta este esențială în orice șantier de construcții. Se referă la suportul specializat oferit de topografi în procesul de planificare, realizare și monitorizare a lucrărilor de executie, garantând precizia și calitatea superioară a execuției constructiilor

010 Measuring Https://Mapdesign.ro/Asistenta-Topografica/Model-3D-Harta-3D-Teren/

DOCUMENTATII CADASTRALE AUTORIZATE

Fiind autorizati ANCPI, putem verifica, constata si  determina posibile încălcări ale dreptului de proprietate sau alte aspecte nefavorabile din punct de vedere cadastral si putem aduce solutii

Servicii profesionale Topografie & Cadastru

Map Design oferă masuratori topografice si documentatii cadastrale pentru afaceri, agentii imobiliare, birouri de arhitectura si proiectare pentru dezvoltare teritorială în zona metropolitana Timisoara si in intreaga tara

Model Digital al Terenului
Topografie, Cadastru, Fotogrametrie, Asistenta Topografica
Close Search Window