Servicii profesionale de cadastru pentru orice proprietate, teren constuctie sau apartament

Prima Inregistrare a Unităților Individuale (Apartament / SAD) in CF

Conform legilor în vigoare din România, documentația pentru prima înregistrare a unităților individuale în cadrul Sistemului Integrat de Cadastru și Carte Funciară este o procedură obligatorie. Acest proces are ca scop înregistrarea proprietății in Cartea Funciara, cu alocarea unui număr cadastral unic pentru fiecare unitate individuala.

Acest tip de documentatie va permite sa inroduceti un apartament, SAD (Unitate Indivduala) in circuitul civil si sa puteti face operatiuni imobiliare. Totodata va permite sa beneficiati de o fiscalizare corecta.

Prima Inregistrare Ui, Apartament, Sad
0 +
Proiecte
0 +
Asistente Topografice
0 +
Ani de Experienta
0 +
Clienti Multumiti

Documentatia de Prima Inregistrare a Unităților Individuale (Apartament / SAD) in Cartea Funciara

Pentru rezolvarea corecta a documentatiei cadastrale de care aveti nevoie, este necesara furnizarea actelor relevante ale proprietatii dumneavoastră. Un specialist din cadrul firmei va poate ghida in acest proces, in vederea solutionarii favorabile a documentatiei dumneavoastra:

 • Cererea de Înregistrare în Sistemul Integrat de Cadastru și Carte Funciară: Această cerere, de prima inregistrare, trebuie să fie semnată de titularul dreptului de proprietate asupra unității individuale sau de reprezentantul său legal.
 • Înscrisul Doveditor al Dreptului de Proprietate: Documentul care atestă dreptul de proprietate asupra unității individuale, acesta poate fi sub forma unui act autentic, un act administrativ sau un act notarial.
 • Copie Act de Identitate: O copie a actului de identitate, care confirmă identitatea titularului dreptului de proprietate și calitatea acestuia ca proprietar al unității individuale.
 • Documentația Tehnică Cadastrală: Acest set de documente este întocmit de un inginer topograf autorizat ANCPI și conține informații esențiale pentru înregistrare, precum:
  • Releveu al Unitatii Individuale, acesta este o reprezentare grafică a unității individuale;
  • Documentația topo-cadastrală, care include detalii legate de dimensiuni, suprafete și alte caracteristici.
 • Alte Acte: În funcție de situația juridică a unității individuale pentru care este necesara prima inregistrare, ar putea fi necesare și alte documente specifice pentru a completa procesul de înregistrare, cum ar fi:
  • Sentințe judecătorești sau alte acte care atesta dreptul de proprietate asupra imobilului;
  • Documentație privind servituțile;
  • Documentație privind sarcini reale.
  • Certificat Fiscal, la zi si in teremen.
Prima Inregistrare Ui, Apartament, Sad, Documentatie Cadastrala
Map Design este o companie de topografie și cadastru din Timișoara care garanteaza servicii de înaltă calitate, respectând standardele ANCPI
Topografie Timisoara
ANCPI
Certificati

Finalizarea Documentatiei de Prima Inregistrare a Unităților Individuale (Apartament / SAD)

Cand documentația de prima inregistrare a Unitatii Individuale este completă, se depune la Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară teritorial. Documentele vor fi verificate și, după finalizarea cu succes a procesului, se va emite o Carte Funciara noua, avand un număr cadastral unic pentru unitatea individuala, Incheierea de Carte Funciara si Extrasul de Carte Funciara actualizat.

Odata finalizata procedura de prima inregistrare in Cartea Funciara, imobilul se va afla in circuitul civil imobiliar si se va putea tranzactiona, ipoteca, etc. de catre proprietar.

Servicii Topo-Cadastrale Exacte

Abordam fiecare proiect cu un nivel de atentie ce depaseste nevoile clientilor nostrii.

Accesibili & Precisi

Suntem atenti la detalii, inclusiv in ceea ce tine de costurile seviciilor noastre

Servicii de topografie si cadastru exacte și rapide, la cea mai înaltă calitate

005 Map Https://Mapdesign.ro/Cadastru/Prima-Inregistrare-Ui-Apartament-Sad/

MASURATORI TOPOGRAFICE

Implica realizarea unui plan pentru proiectare, sau un „plan topo”, este o reprezentare grafică a elementelor care delimitează proprietatea și include detalii precum elevatii, retele edilitare, vecinatati și constructii

008 Location Https://Mapdesign.ro/Cadastru/Prima-Inregistrare-Ui-Apartament-Sad/

SERVICII CADASTRALE

Un plan cadastral este realizar printr-o măsurătoare necesara pentru a stabili limitele de proprietate ale unei parcele folosind acte de proprietate, ceea ce implică găsirea sau stabilirea colțurilor proprietății

002 Mapping 1 Https://Mapdesign.ro/Cadastru/Prima-Inregistrare-Ui-Apartament-Sad/

ASISTENTA TOPOGRAFICA

Aceasta este esențială în orice șantier de construcții. Se referă la suportul specializat oferit de topografi în procesul de planificare, realizare și monitorizare a lucrărilor de executie, garantând precizia și calitatea superioară a execuției constructiilor

010 Measuring Https://Mapdesign.ro/Cadastru/Prima-Inregistrare-Ui-Apartament-Sad/

DOCUMENTATII CADASTRALE AUTORIZATE

Fiind autorizati ANCPI, putem verifica, constata si  determina posibile încălcări ale dreptului de proprietate sau alte aspecte nefavorabile din punct de vedere cadastral si putem aduce solutii

Servicii profesionale Topografie & Cadastru

Map Design oferă masuratori topografice si documentatii cadastrale pentru afaceri, agentii imobiliare, birouri de arhitectura si proiectare pentru dezvoltare teritorială în zona metropolitana Timisoara si in intreaga tara

Prima Înregistrare a Unitatii Individuale (Apartament/SAD)
Topografie, Cadastru, Asistenta Topografica
Close Search Window