Servicii profesionale de cadastru pentru orice proprietate, teren constuctie sau apartament

Îndreptare Eroare Materiala în Cartea Funciară

Documentația de indreptare eroare materiala se referă la ansamblul de acte necesare pentru corectarea greșelilor aparute in Cartea Funciară, cum ar fi erori de scriere, calcul sau alte inadvertențe care nu reflectă realitatea juridică sau tehnică a imobilului.

Rectificarea acestor erori se poate face pe cale administrativă, printr-o cerere de rectificare pentru erori care pot fi corectate fara o documentatie cadastrala, printr-o documentatie cadastrala cand eroarea ce se doreste a fi indreptata este de natura tehnica sau pe cale judecătorească, printr-o hotărâre judecătorească definitivă.

Indreptare Eroare Materiala
Proiecte
0 +
Asistente Topografice
0 +
Ani de Experienta
0 +
Clienti Multumiti
0 +

Documentatia pentru Indreptare eroare materiala in Cartea Funciara

Pentru rezolvarea corecta a documentatiei cadastrale de care aveti nevoie, este necesara furnizarea actelor relevante ale proprietatii dumneavoastră. Un specialist din cadrul firmei va poate ghida in acest proces, in vederea solutionarii favorabile a documentatiei dumneavoastra:

  • Cererea de receptie în sistemul integrat de cadastru și Carte Funciară a documentatiei de indreptare eroare materiala, care trebuie să fie semnată de titularul dreptului de proprietate sau de reprezentantul său legal.
  • Înscrisul doveditor sau justificativ al erorii aflate in Cartea Funciara, care poate fi un act autentic (contract de vânzare-cumpărare, contract de donație, etc.), un act administrativ (hotărâre judecătorească, act de expropriere, etc.) sau orice alt act care poate face dovada corectitudinii informatiilor.
  • Act de identitate, in copie, acesta face dovada identității dumneavoastră si a calității de proprietar al imobilului.
  • Documentația tehnică cadastrală, care trebuie să fie întocmită de un inginer topograf autorizat ANCPI. Aceasta constă într-un set de documente tip ce trebuie semnate de topograf si de către proprietar, însoțite de planul de amplasament și delimitare (PAD) și documentația topo-cadastrala, care include date referitoare la dimensiunile, poziția și caracteristicile imobilului, daca eroarea materiala aparuta in Cartea Funciara este de natura tehnica.
  • Alte acte, in funcție de situația juridica a imobilului ce face obiectul documentației.
Indreptare Eroare Materiala 2
Map Design este o companie de topografie și cadastru din Timișoara care garanteaza servicii de înaltă calitate, respectând standardele ANCPI
Topografie Timisoara
ANCPI
Certificati

Finalizarea Documentatiei de Indreptare eroare materiala in Cartea Funciara

Odată ce documentația pentru indreptarea erorii materiale este completă, aceasta trebuie să fie înainta la oficiul de cadastru și publicitate imobiliară teritorial. În urma verificării documentelor si a avizarii documentatiei cadastrale, se va emite o incheiere de Carte Funciara si un Extras de Carte Funciara corectat.

Documentatia de indeptare eroare materiala din Cartea Funciara este necesara pentru a va putea asigura ca informatiile din aceasta sunt corecte si pentru a evita orice confuzie sau litigiu viitor legat de proprietatea imobilului. In situatia in care doriti sa acesati granturi,  fonduri de cofinantare sau credite imobiliare, o eroare din Cartea Funciara poate insemna intarzieri in demersul obtinerii acestora.

Servicii Topo-Cadastrale Exacte

Abordam fiecare proiect cu un nivel de atentie ce depaseste nevoile clientilor nostrii.

Accesibili & Precisi

Suntem atenti la detalii, inclusiv in ceea ce tine de costurile seviciilor noastre

Servicii de topografie, cadastru si fotogrametrie exacte și rapide, la cea mai înaltă calitate

Implica realizarea unui plan pentru proiectare, sau un „plan topo”, este o reprezentare grafică a elementelor care delimitează proprietatea și include detalii precum elevatii, retele edilitare, vecinatati și constructii

Un plan cadastral este realizar printr-o măsurătoare necesara pentru a stabili limitele de proprietate ale unei parcele folosind acte de proprietate, ceea ce implică găsirea sau stabilirea colțurilor proprietății

Aceasta este esențială în orice șantier de construcții. Se referă la suportul specializat oferit de topografi în procesul de planificare, realizare și monitorizare a lucrărilor de executie, garantând precizia și calitatea superioară a execuției constructiilor

Imaginile obtinute din zborul cu drona sunt ulterior procesate și analizate pentru generarea de hărți topografice, modele 3D si date geospațiale esențiale în: construcții, urbanism, monitorizarea terenurilor sau cadastru.

Servicii profesionale Topografie & Cadastru

Map Design oferă masuratori topografice si documentatii cadastrale pentru afaceri, agentii imobiliare, birouri de arhitectura si proiectare pentru dezvoltare teritorială în zona metropolitana Timisoara

Indreptare eroare materiala
Topografie, Cadastru, Fotogrametrie, Asistenta Topografica
Close Search Window